Kategorije: AktualnoNovostiStrani Festivali

Nova imena na Exit Dance Areni

  • Datum objave: 29.03.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Programu EXITove Dance Arene pridružuje se još jedna superzvijezda elektronske glazbe – Eric Prydz. I to nije sve, nova imena na Dance Areni su : Dixon b2b Âme, Scuba live i Kate Boy live.

„Back to back“ nastupi na Petrovaradinskoj tvrđavi pokazali su se kao zaštitni znak Dance Arene. I ove godine EXIT nastavlja sa ovom tradicijom uz nastup koji će izvesti Dixon i Âme. Kao učenici Chicago house i Detroit techno glazbene škole, predstavit će publici EXITa svoj veliki hit „Where We At“. Poslije Miamia, Ibize, Singapura i Londona, premijerno će izvesti svoj nastup pred publikom Dance Arene.

Dio EXIT R:Evolucije postao je i Scuba, koji na Dance Arenu dolazi kao jedan od predvodnika fuzije njemačke i britanske elektro scene. Paul „Scuba“ Rose, DJ i producent za kojeg nema granica u glazbi, sa svojim trećim albumom „Personality“ napravio je veliki iskorak kombinirajući techno, house i trance sa neizbježnim elementima dubstepa, kojim se ranije bavio. Scuba, koji će na EXITu 2013 nastupiti u live verziji, zauvijek je obilježio noćni život Berlina brisanjem linija između žanrova, spajajući do tada nespojivi dubstep i techno, što mu je donijelo vojsku fanova na globalnoj razini.

Najavljeni od čuvenog Billboarda kao najbolja nova ljetna glazbena atrakcija Kate Boy trenutno predstavljaju jedan od najaktualnijih elektro pop sastava na sceni. Publika Dance Arene imat će ekskluzivnu priliku da svjedoči njihovom live nastupu, koji čini australska pjevačica Kate Akhurst i trojica švedskih producenata, Hampus Nordgren Hemlin, Markus Dextegen i Oskar Sikow Engström. Elektro pop koji po senzibilitetu podsjeća na glazbu Fever Raya osvojit će srca EXITove publike.

Zvijezde koje su potvrdile svoj dolazak na EXIT 2013 su Atoms For Peace, Snoop Dogg Aka Snoop Lion, Fatboy Slim, Bloc Party, Eric Prydz, DJ Fresh live, Seth Troxler, Dubfire, Pan-Pot, SKisM, Friction & Linguistics,Dixon b2b Âme, Scuba live, Inspector Dubplate, Matador live, Subb An b2b Adam Shelton, Apollonia, Brookes Brothers, Ana Popovic Band, Prong, Delilah, The Prototypes, Dub Phizix & Strategy, Deniz Kurtel,Kate Boy live, a mnoge druge najave tek slijede!

 

Preuzeto s www.exitfest.org

, , , , , ,

popis festivala