Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Nova #CASA u Epicu uz Ivana Komlinovića

  • Datum objave: 04.05.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

#CASA Osijek
⌛ Subota – 09.05.2015.
@ Epic
casa
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

♫ Ivan Komlinović
https://soundcloud.com/ivan-komlinovic
https://www.facebook.com/ivan.komlinovic

♫ Jan Kinčl Zero (Cycle | Zero Show | Radio808)
www.jankinclzero.com

♫ Yesh (#Casa | CTF!Cro | Yammat FM)
https://www.facebook.com/markoyesh
http://soundcloud.com/yesh-zagreb

♫ Pips (Big Mama Session | #Casa)
https://www.facebook.com/slaven.tusek
https://soundcloud.com/pipowsky/

 

#Casa je praktički kućni tulum trojice starih lisaca domaćeg clubbinga koji se kao ideja desio prilikom njihove zajedničke ljetne rezidencije u klubu Deep na Zrću gdje su prošlog ljeta započeli mijenjati glazbenu krvnu sliku svima poznate plaže. Vodeći se time kako je kvaliteta važnija od kvantitete započeli su i zajedničku večer tj. nepretenciozan tulum posvećen najfinijem house, deep house i techno zvuku.

Njihova imena su Yesh, Jan Kinčl Zero i Pips koji svaki iza sebe imaju već više od desetljeća iskustva kroz razne projekte, stotine svirki na domaćem i stranom terenu, kako klupskom tako i festivalskom te je svatko tko se smatra iole ozbiljnijim clubberom sigurno naišao na njihova imena svojim klupskim putem. Kroz #Casa tulume ispoljavaju svoju iskrenu ljubav prema 4×4 zvuku.

Novo u nizu osječkih izdanja #Case obilježit će gostovanje jednog od domaćih tehno genijalaca Ivana Komlinovića, vinyl junkiea koji je na daleko poznat po besprijekornom DJ skillu ali i kao vrhunski audio inženjer te producent.

Ivan Komlinović je zagrebački techno DJ aktivan od 1993. godine. Kroz stotine nastupa po regionalnim klubovima, halama i festivalima njegovo ime je postalo sinonim za beskompromisan techno i vješte manevre kroz njegove brojne pod žanrove. Tome u prilog ide i diskografija od preko 40 izdanja do sada, za prestižne etikete kao što su Carl Coxov In-Tec Records, australski Wet Music, Sintetics digital, Laus Records, Fabiiani Records, Code 2 records, Omegaritam Records, Eskape Records, Subconce Records, 4 Season Music, Decoded Music, Work Hard Play Hard i BM Slim, između ostalih.

U 2015. Ivan je i dalje aktivan na više strana – kao producent, remikser, audio inženjer, predavač i DJ, i ne pokazuje nikakve znakove usporavanja.

Kako je bilo na posljednjem izdanju #CASE u Epicu možete pogledati u videu.

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Ulaz: 30kn do 00:00, 40kn nakon

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Za #CASA tulum uz Ivana Komplinovića dijelimo dvije ulaznice, a za sudjelovanje potrebno je likeati ovaj post, a u komentar napisati: Festival.hr vodi me na #CASA Osijek.

DOBITNICI:

Benjamin Medić

Mirna Rimac

, , , , ,

popis festivala