Kategorije: Aktualno

Najzanimljivija imena glazbene scene i ove godine na Pannonian Challengeu

  • Datum objave: 12.04.2018.
  • Autor članka: Festival.hr

Pannonian Challenge od 30. svibnja do 2. lipnja okupit će najbolje svjetske vozače ekstremnih sportova, kao i neke od najboljih izvođača i bendova u regiji te tako spektakularno započeti još jedno vruće i ekstremno ljeto u Slavoniji.

Ovogodišnji tulum na Pannonianu starta u srijedu 30. svibnja, a otvara ga poznati osječki dvojac DJ OMKE i DJ UMBO. Kao i svake godine party otvorenja u Kazamatu je besplatan, a ulaznice za ostatak glazbenog programa možete kupiti na sam dan koncerta u dvorištu Vege po cijeni od 20 kuna.

Psihomodo Pop će se popeti na pozornicu najvećeg festivala ekstremnih sportova u četvrtak, 31. svibnja.

Nakon dugogodišnje uspješne karijere Psihići i dalje razvaljuju na koncertima gdje publika, na najbolji mogući način, može osjetiti kako rock’n’roll nije samo glazba već stil života. Ove godine ovaj glazbeni sastav slavi 35 godina postojanja i 30 godina od objave albuma prvijenca “Godina zmaja”, a uz najveće hitove osječka publika čestitat će Gobcu i ekipi na njihovom uspjehu. Ulaz na koncert je 20 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na sam dan koncerta u dvorištu Vege.

Urban i njegova četvorka su na rasporedu 1. lipnja, upad je također 20 kuna.

Jedan od headlinera na ovogodišnjem Pannonian Challengu su Brkovi. Glazbeni sastav koji je uspješno spojio nespojive glazbene žanrove osvojio je interes hrvatske publike. Brkovi su uobičajenu društvenu i političku tematiku punka zamijenili ljubavnim tesktovima tipičnim za turbofolk i zabavnu glazbu. Upravo zbog toga, njihova publika je raznovrsna, a neki su slušajući Brkove ipak zavoljeli malo žešći zvuk. Momci su svoj glazbeni izričaj okarakterizirali kao turbo-punk-folk-wellness-spa jer, kako kažu “…wellness je zbog tog nekog ludila, znojiš se i onda si kao u sauni, kao na wellnessu”. Nadamo se da će nam svojim nastupom osigurati full wellness tretman, a na pozornicu najvećeg festivala ekstremnih sportova stat će u subotu, 2. lipnja.

Ulaznicu po cijeni od 20 kuna možete kupiti na sam dan koncerta na ulazu Vege.

Pannonian Challenge 2018

, , ,

popis festivala