Kategorije: Aktualno

Najavljena prva imena Hoomstock Festivala!

  • Datum objave: 28.01.2017.
  • Autor članka: Festival.hr

Sredina kolovoza je vrijeme za Hoomstock, pa će se tako i ove godine, točnije 18. i 19. u Humu na Sutli, na sportskom igralištu OŠ Viktora Kovačića održati 12. po redu festival humanitarnog karaktera, a prva potvrđena imena su Elemental i Repetitor!

Hoomstock je nastao davne 2006. kada su mladi odlučili pokrenuti svoju sredinu, pa su tako napravili prvi rock festival u kino dvorani. Malo po malo, festival se razvijao te je danas renomirani dvodnevni festival s preko 3.000 posjetitelja čiji prihodi idu najpotrebitijima iz humskog kraja.

Repetitor su jedna od najvećih rock atrakcija ovih prostora, a i šire. Sviraju svugdje kamo ih se pozove, od Zapadne Europe do Dalekog istoka, pa će tako užariti atmosferu i u Humu na Sutli. Posljednji album “Gde ćeš” je dobio same pohvale publike i struke, a tijekom promocije albuma, odradili su mnoge nezaboravne gigove.

Elemental je zagrebački punoljetni hip-hop kolektiv koji svakim novim albumom testira svoje granice, pa je tako prošlogodišnji dvostruki album “Tijelo” na svim godišnjim listama završio na samom vrhu. Osim pjesama s novog albuma, bend će nas podsjetiti i na mnogobrojne ranije hitove.

Ulaznice su krenule u prodaju i trenutno ih se može nabaviti po cijeni od 40kn do 20.veljače u sustavu Entrio. Kako će se bližiti datum festivala, tako će se i mijenjati cijena karata, pa će do 1. travnja biti 50 kn, do 1. lipnja 60, do početka festivala 70, a na dan festivala 80 kuna.

Hoomstock 2016. – kratak film

, ,

popis festivala