Kategorije: Clubbing & KoncertiTop Vijesti

Munchies Sound System zatvara svoju uspješnu sezonu u pulskom klubu Uljanik!

  • Datum objave: 03.05.2017.
  • Autor članka: Festival.hr

Od studenog prošle godine Munchies ekipa je uspješno odrađivala partije na mjesečnoj bazi. U ovoj sezoni broje ukupno šest organiziranih događanja u pulskom klubu Uljanik.

S naglaskom na dub koji se širio u velikoj sali, na svakom partiju ugostili su izvođače iz ostalih žanrova kao što su house, trap, drum and bass i dubstep.

Domaći i strani sound systemi tresli su uljanik kao što su Digitron, Rockers Dub Master sound system i Shimana Sound System.

Također, imali ste prilike poslušati selektore iz regije, a oni su The Wild Citizen, DubJahners, Exotic Times, Low Frequency, PulaP Reggae Station, STEREOFREEZED SOUNDSYSTEM.

12.05. u Klub uljanik, za proslavu uspješne sezone, u goste im dolazi dub bend iz Italije– R.Esistence in Dub

Na drugi floor s toplijim vremenom nam stižu i topliji ritmovi.  Ovaj put mala sala postaje tropical floor, ozvučena Seasplash sound systemom, gdje ce prevladavati cumbia, afrobeat i gypsy ritmovi u društvu velikog kreativca i glazbenika kao sto je Haris Pilton iz Ljubljane, Sun Matt– Puležan sa Ljubljanskom adresom, Kiwi in Space iz Muzika Miliona crewa te Chvigy Land iz Arboretum Kolektiva.

Zatvaranjem sezone najavljuje se nova ljetna/festivalska sezona i cijela priča se seli u poznatu pulsku tvrđavu – Fort Punta Christo!

Ulaz u klub Uljanik kao i svaki puta je na vlastitu odgovornost, a za sve odgovorne ulaznica do ponoći je 20 kn a poslije ponoći 30 kn.

, , , , , , , , , , ,

popis festivala