Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Mr.C za finale Island Of Love programa

  • Datum objave: 20.08.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Kako se ljeto bliži svome kraju tako se približava i finale programa glazbenih događanja pod nazivom Island Of Love, koji je ovo ljeto kroz 6 dosadašnjih partyja na otočiću Barbarinac u kaštelanskom zaljevu organizirala splitska udruga Underground Control.

Pitoreskni šumski podij Barbarinca ovo je ljeto ugostio nekolicinu poznatih svjetskih umjetnika, od kojih su neki poput Metodi Hristova te Marcina Czubale premijerno predstavljeni hrvatskoj publici. Uz svjetski priznata DJ imena, na Barbarincu su svoju viziju plesne glazbe predstavili i mnogi hrvatski glazbenici; između ostalog i sudionici barbaINKUBATOR DJ natjecanja kojima je ovo bila prva prilika da svoje umijeće predstave široj publici. Na Barbarincu je održan i slavljenički party povodom 20 godina karijere legendarnog splitskog DJ Lushija na kojem su se okupile apsolutno sve generacije splitske party obitelji kako bi na dosadašnjem radu čestitale ovom glazbenom velikanu.

Zadnje gostovanje zakazano je ovog petka, 22. kolovoza,  kada nastupa engleski DJ superstar, bivši frontnman banda „The Shamen“ – Richard West a.k.a. Mr.C koji se zasluženo smatra jednim od pokretača acid house revolucije kao i jednim od prvih underground DJ-eva koji su London učinili prijestolnicom house glazbe. Osim jedinstvenog stila DJ-inga bavi se i produkcijom glazbe koju izdaje na etiketama kao što su „Poker Flat“, „Get Physical“, „Crosstown Rebels“, ali i vlastiti „Superfreq“.

Kao support, najavljeni su Zoo Key (Boogie Jungle Korčula), Miro (Underground Control) i Baras (Urban Element).

Split ► Vranjic
*Free taxi – 091 72275 27
*Autobus – Linija 31 (Solinska), 22:20h
*na ulazu u Vranjic očekuju vas brodovi koji vas vode do Barbarinca od 22h (10kn)

Vranjic ► Split
Autobus: Linija 31 @ 6:20h , 7:15h; linija 37 svakih pola sata

Organizatori najavljuju ovaj petak diskretan light show, moćan soundsystem i pristupačne cijene osvježenja na šanku. Pozivamo vas da i vi budete među stotinama sretnika koji su ovo ljeto osjetili čaroliju plesanja pod vedrim nebom otočića Barbarinac.

Sve dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici.

, ,

popis festivala