Kategorije: Domaći FestivaliNovostiTop Vijesti

MoDem i Illectricity predstavljaju novi projekt na Mrežnici – R/VERSE Festival

  • Datum objave: 01.02.2017.
  • Autor članka: Festival.hr

Dva tima poznatih festivala visoke produkcije, kako zvučne tako i vizualne, pripremaju potpuno novi festival u Robinson kampu, na rijeci Mrežnici (Primišlje), od 23. – 25. lipnja 2017. godine.

Ako pričamo o domaćim festivalima MoDem je svakako jedan od festivala s kojim se možemo pohvaliti. O tome govori i činjenica kako je MoDem zadnjih par godina potpuno rasprodan prije početka festivala.

Posjetitelji i ljubitelji psihodeličnih festivala iz raznih krajeva svijeta okupljaju se u Primišlju, gdje ih očekuje ultimativno audio-vizualno iskustvo. Čitajući komentare i recenzije lako je zaključiti kako se radi o najkvalitetnijem psytrance festivalu u regiji, pa čak i Europi.

MoDem zajedno sa Illectricity festivalom prelazi na novu razinu suradnje, a posjetitelji će ove godine uživati uz više od 30 izvođača u domeni techno, house, acid, electro, bass, hip-hop, beats, d’n’b i sličnih elektro žanrova.

Illectricity je festival audio-vizualnih umjetnosti koji se već 12. godinu za redom održava u Zagrebu. Edukativnim, multimedijalnim i inovativnim sadržajima Illectricity daje novu dimenziju festivalskoj i glazbenoj ponudi na koju je publika navikla, te potvrđuje da je predvodnik u glazbenim trendovima zagrebačke scene, kao i da se može svrstati uz bok velikim europskim metropolama.

Broj ulaznica je ograničen, a prodaja “early bird” ulaznica kreće od 15. veljače.

Ovaj trodnevni festival, pored vrhunskog Funktion One soundsystema, nudi i širok izbor radionica i edukacija.

Sve dodatne informacije pratite na facebook eventu!

, , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala