Kategorije: Domaći FestivaliNovostiTop Vijesti

Miss Sunshine otvara sezonu Slurp! festivala!

  • Datum objave: 23.04.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Kao i proteklih godina Slurp! festival i ove će se sezone zbivati u 4 pojedinačna termina, počevši sa otvorenjem sezone u subotu 14. lipnja.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo da će naša techno diva, Miss Sunshine, biti zadužena za podizanje i održavanje uzavrele atmosfere spomenutog partyja otvorenja. Zabilježite i datume ostala tri termina – 5. srpnja, 2. kolovoza te završni party, zatvaranje sezone u subotu 27. rujna.

Imena ostalih gostiju, cijene ulaznica za preostala 3 događanja i ine bitne informacije biti će objavljena uskoro. Ostanite u toku jer i ove godine Slurp! okuplja najatraktivnija imena domaće i regionalne elektronske glazbe te cijenjene inozemne goste. Lokacija održavanja festivala ostaje nepromijenjena, a to je živopisna tvrđava Puna Christo u Štinjanu pokraj Pule.

Talentirana i karizmatična Sunčica oduvijek je bila veliki ljubitelj elektronske glazbe, a od 1997. godine i profesionalno radi kao DJ. U svom rodnom Osijeku te godine započela je s vođenjem radio emisije Clubhopping, što je bio pionirski pothvat za elektronsku glazbu u Slavoniji.

Nakon brojnih domaćih rezidencija, nastupa i velikog uloženog truda, danas se može pohvaliti da je proputovala i nastupala u klubovima i na festivalima diljem cijeloga svijeta, a njezine radove objavljuju izdavačke kuće kao što su Decoy, KMS, Random Island, TicTacToe, Coincidence, Monocline.

Uz to, remixe njezinih radova radili su velikani elektronske glazbe kao što su Markus Suckut, Tim Xavier, Zadig i Jeroen Search. Njezini setovi idealno odražavaju toplu i živahnu osobnost Miss Sunshine, pa je tako šaren i raznovrstan techno izričaj, isprepleten bogatim melodijama, a na trenutke tajanstven i umirujuć postao njezin zaštitni znak i alat kojim vlada i hipnotizira svakoga tko se nađe na plesnom podiju.

, ,

popis festivala