Kategorije: AktualnoInterviewNovosti

Miss Soulfly nakon pobjede na Burn studios Mixx Off-u za Festival.Hr: Postoji mogućnost da ostanem na Ibizi cijelo ljeto!

  • Datum objave: 30.04.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Festival.hr: Ekipa Festival.hr-a ti čestita na pobjedi! Obzirom da te vjerojatno sa svih strana zovu i čestitaju ti, a sigurno se i nisi baš odmorila, nećemo ti postaviti teška i pitanja za puno razmišljanja : ) Kako se trenutno osjećaš?

Miss Soulfly: Hvala na čestitkama! Teško mi je opisati sve moje trenutne osjećaje, emocija je previše a i informacija s kojima sam zasuta je takodjer puno. Samo mogu reći da sam u laganom šoku od svega što se dogadja, ali prvenstveno osjećam sreću i neizmjernu zahvalnost.

Festival.hr: Obzirom da pobjeda na Burn studios Mixx off eventu za tebe znači i otvaranje drugih vrata i napredak u karijeri, kakvi su okvirni planovi za dalje?

Miss Soulfly: Planovi za dalje su ogromni. Prvo mi je u planu najbolje moguće se pripremiti za Ibizu, nakon toga ionako više ništa neće biti isto. Definitivno, bit će puno posla.

10 pobjednica Miss Soulfly

Festival.hr: Svirke preko ljeta?

Miss Soulfly: Što se tiče svirki preko ljeta, upiti stižu svakodnevno i već je puno toga dogovoreno, ali isto tako postoji mogućnost i da ostanem na Ibizi cijelo ljeto. Sve je još u zraku i moram prvo vidjeti kako će se sve to na Ibizi odvijati.

Festival.hr: Možemo li očekivati uskoro kakav novi release ili izdanje za labelove s kojima surađuješ ?

Miss Soulfly : Što se tiče novih releaseva, uskoro izlazi single u suradnji s Claus Cottinijem za najbolji domaći label Blacksoul Music, čemu se jako veselimo. A osim toga puno stvari se kuha iza kulisa, ne smijem još puno toga otkrivati.

Festival.hr: Koji festival ti je upao u oko, od festivala koji će se održati na Jadranskoj obali ovoga ljeta?

Miss Soulfly: Od festivala ove godine, definitivno bi izdvojila Sonus Festival koji ima line-up baš po mom ukusu i stvarno se nadam da ću imati prilike prisustvovati, ako ne kao izvodjač, barem kao posjetitelj.

 

 

Festival.hr: Tvoje skrivene festivalske želje ? Gdje bi voljela nastupati – na kojim festivalima u Europi?

Miss Soulfly: Nisam još imala prilike nastupati na velikim festivalima, ali oduvijek maštarim o Tomorrowlandu i Coachelli npr.

Festival.hr: Kao i svi DJ-i i producenti, vjerojatno imaš neke uzore?

Miss Soulfly: Od artista s kojima bi voljela dijeliti DJ pult izdvojila bi Mayu Jane Coles, Sante, Loco Dice, TiNi, Martinez Brothers, Nick Curly (jer je lijep:)) i mnoge druge koje sam sigurna da ću imati prilike upoznati ovo ljeto! Neopisivo se veselim!

Festival.hr:  Jesi li znala za portal Festival.hr? Ako je odgovor potvrdan, pratiš li nas? Što misliš o ideji portala koji na jednom mjestu objedinjuje sve informacije vezane uz festivale?

Miss Soulfly: Znam za Festival.hr skoro od samih početaka. Mislim da je to odlična platforma za pokriti sve vrste festivala i događanja u Hrvatskoj, pogotovo kako ljeto stiže, festivala i evenata je sve više i više i prekrasno je imati to sve na jednom mjestu. Bravo!

Festival.hr :  Festivalska scena u Hrvatskoj se svake godine sve više širi i razvija, nastaju neki novi festivali dok se neki više ne održavaju. Kakvo je po tebi stanje kod nas, a kakvo u regiji?

Miss Soulfly: Mislim da kvalitetom možemo parirati svim ostalim svjetskim destinacijama samo što nemamo dovoljnu infrastrukturu koja bi to podržala te nedostatak publike koja prati takve evente otežava onaj pravi razvoj elektronske scene kod nas. Što se regija tiče, mislim da Rijeka i Istra definitivno prednjače i da smo trenutno najjači u državi po količini i kvaliteti eventa koji se ovdje dogadjaju.

 

Wkha4D_XU4tGcEtVqmO5WOQpwmJeGETim0GiuIkXKmw,BYz_4AMr7diQEOCwRca32cW4crpOiuUkU24mnwfd1fk

 

Festival.hr: Koja je sljedeća svirka gdje te se može poslušati, u blizini Rijeke ili Zagreba?

Miss Soulfly: Sljedeća svirka je u mom rodnom gradu, Rijeci. Igrom slučaja riječ je o party-u gdje uz svaku kupljenu ulaznicu imate priliku osvojiti put na Ibizu. Dođite na party pod nazivom “The Kvarner Fight“ (klub Tenk) u organizaciji Underground  Rijeka , osvojite sedmodnevno putovanje i možemo zajedno partijati na Ibizi!

Festival.hr: I pitanjce za kraj – odakle crpiš snagu, entuzijazam za sve što radiš?

Miss Soulfly: Snagu i entuzijazam crpim najviše iz nepresušne ljubavi prema glazbi, DJingu i produkciji. To je ono za što sam rodjena, to je ono za što živim i presretna sam da se sav dugogodišnji trud i rad počeo lagano vraćati slatkim plodovima.

Festival.hr: Hvala na izdvojenom vremenu i trudu, vidimo se na nekom od festivala!

Miss Soulfly : I drugi put, vidimo se naravno, pozdrav čitateljima Festival.hr-a!

 

FESTIVAL.HR

————————————————————————-

https://soundcloud.com/miss_soulfly

www.misssoulfly.com

 

 

 

, , ,

popis festivala