Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Mini Terraneo na tvrđavi sv.Mihovila

  • Datum objave: 13.05.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Terraneo će, kako javlja portal sibenik.in, u periodu od lipnja do kolovoza ove godine, organizirati 3 koncerta koje otvaraju velikani svjetske elektronske glazbe Thievery Corporation u subotu 21. lipnja na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovil!

Njihova glazba sinonim je za jedinstven i prepoznatljiv spoj različitih glazbenih pravaca poput duba, acid jazza, reggae-a, bossa nove, orijentalnih utjecaja s lounge i downtempo estetikom, a Rob Garza, inače DJ i suosnivač Thievery Corporationa, jedan je od investitora Terraneo festivala te njegov umjetnički ravnatelj koji je izjavio kako  žele u prekrasan ambijent tvrđave sv.Mihovila dovesti svjetski poznata glazbena imena i predstaviti ih šibenskoj publici u posebnoj i intimnoj atmosferi pod zvijezdama.

“Jako smo ponosni što možemo najaviti realizaciju projekta ‘Terraneo Summer Break 2014’. To ulaganje jasno dokazuje da je ovo samo prijelazno razdoblje u razvoju festivala te da postoji neupitna zajednička namjera Terraneo organizacije i Grada Šibenika da festivalu osiguramo svijetlu budućnost u njegovom rodnom gradu” – rekao je glasnogovornik festivala Luka Pavić dok je šibenski gradonačelnik Željko Burić nadodao kako s organizatorima festivala zajednički rade na osiguravanju lokacije za nastavak Terranea, u njegovom punom festivalskom izdanju, od ljeta 2015. godine.

Informacije o ostalim koncertima još nisu poznate kao ni informacije o pretprodaji ulaznica, a organizatori najavljuju skore informacije.

, , ,

popis festivala