Kategorije: Strani FestivaliTop Vijesti

METALDAYS Festival 2017 – Tolmin, Slovenija

  • Datum objave: 18.01.2017.
  • Autor članka: Festival.hr

Peto izdanje METALDAYS festivala (23. – 29. srpnja 2017) će se proslavti “u stilu” uz više od 110 bendova! A tu su i neke novosti!

METALDAYS festival se već tradicionalno održava u Sotočju, odnosno na području između dviju planinskih rijeka, Tolminke i Soče. Područje festivala okruženo je prekrasnom prirodom i dio je Nacionalnog parka Julijske Alpe te nudi dvije plaže za odmor.

Organizatori METALDAYS-a najavljuju epsko peto izdanje festivala koje će se proslaviti “u stilu”. Tijekom festivala nastupit će više od 110 bendova na čak tri stage-a.

Potpuno novi, treći stage, namijenjen je samo za novonastale, još uvijek nepoznate, bendove u usponu. Organizatori duboko vjeruju kako su mlade metal snage nešto u što se svakako isplati uložiti, te pozivaju sve posjetitelje da ih dođu podržati.

Sudeći prema najavljenom lineup-u ovo će biti najjače izdanje METALDAYS-a do sada. Kao glavne zvijezde nastupit će melodični Amon Amarth, Doro, progresivni Opeth, Iced Earth te glavom i bradom, kontroverzni Marilyn Manson. Pridružit će im se još neka velika imena poput Abbath, Bloodbath, Katatonia, Death Angel, Pain, Blues Pills  i mnogi drugi.

U prodaji je ostalo još nešto manje od 6000 ulaznica. Požurite i ugrabite svoju na vrijeme na ovom linku! Za više informacija o festivalu posjetite službenu stranicu METALDAYS-a!

Pod slovenskim Triglavom, u Bohinjskoj dolini, napisana je nova priča. Organizatori METALDAYS-a ove godine organiziraju novi festival – Winter Days of Metal.

Mirna Bohinjska Bistrica uskoro će ugostiti metalce iz različitih dijelova svijeta. Festival će se održati od 19. do 25. ožujka, a glavni dio programa svoju poziciju zauzima u dvorani Danici. Winter Days of Metal svojim posjetiteljima, uz mnogo metal glazbe, nudi i relaksaciju u aquaparku Bohinj ili skijanje u Vogel ski centru.

Više informacija o WDoM paketima ulaznica potražite ovdje!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala