Kategorije: AktualnoClubbing & Koncerti

Memorijal HOUSE OF DAVID i ove godine na Dubrovi kraj Labina

  • Datum objave: 13.08.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

HOUSE OF DAVID, memorijalni glazbeni mini festival, održat će se drugu godinu za redom, u petak 14.08. u čarobnoj atmosferi parka Dubrova kraj Labina. Cijeli event sjećanje je na prerano preminulog labinskog glazbenika Davida Tenčića, a organiziraju ga njegovi kolege s labinske scene, suradnici i prijatelji.

HOUSE OF DAVID - David Tenčić

Na dva stage-a nastupit će 15-tak izvođača rock i elektronske glazbe. Tako će na glavnom, “Forrest Stage-u” zasvirati riječke legende LET 3, dubrovačke zvijezde u usponu SILENTE, sjajni riječki alternativci ONE POSSIBLE OPTION, te domaći alt-rockeri ELYN PORTER i blueseri VAANKA SCHKVARE.

Na elektronskom “Street Stage” floor-u glazbu će vrtiti DJ-i BEBETTO, BOODALE, MARTA, IGORRITZA B2B LIFE4FUNK, INNACA B2B DAMIAN, TINO DOBRIC B2B MARIN BIOČIĆ, TONI MANERO i TSCHOKY B2B DANNY CLARCK.

Print

Cijena ulaznice za ovaj festival iznosi svega 60 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta koštati 80 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u labinskom DESIGN CAFFE-u, kao i putem online servisa za prodaju ulaznica Entrio.hr! Popis prodajnih mjesta Entrio.hr možete saznati na linku

Svim posjetiteljima ovog eventa želimo dobru zabavu i neka im David zauvijek ostane u lijepom sjećanju!

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala