Kategorije: NovostiStrani FestivaliTop Vijesti

Marko Nastić dolazi na festival ljubavi

  • Datum objave: 09.06.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Dva mjeseca prje najvećeg festivala ljubavi u zemlji, Heineken Lovefest otkrio je i postavu domaćih izvođača za ovu godinu. Osim svjetskih zvijezda, od 7. do 9. kolovoza na novoj lokaciji pored gradskog Jezera, posetitlje očekuju i neki od najboljih izvođača srpske elektronske scene.

Tako će rame uz rame sa zvijezdama kao što su Eric Prydz, Jeff Mills, James Zabiela i Mark Knight na Fire Stage-u nastupiti poznati srpski di-džejevi Marko Milosavljević, Vlada Janjić i DJ Brka, dok će festivalski program druge večeri na glavnoj bini zatvoriti naš najpoznatiji DJ i producent Marko Nastić.

Burn Energy Stage će ugostiti domaće zvijezde kao što su Dejan Milićević i prošlogodišnja pobjednica prestižnog Burn Residency natjecanja Lea Dobričić. Svoje nastupe su potvrdili i MKDSL, DJ Flip, Subotić, Manjane, Igor Jadranin, Banda Panda, Nikola Majdanović, kao i članovi beogradskog Beyond House pokreta DJ Doo, Vitanov, Ognjem, Damir Zekiri i Miloš M.

Na dugoj listi domaćih izvođača nalaze se i X-Coast, Feloneezy, Jackie Dagger, Kristijan Molnar, Loco Baby, Zwein, Lady Dee, Luka Vuković & Ivan Radojević, John Jogurt, Rahmanee, Side1, Rasheed, Necone, Ewox & Tamarinsky, Calavera & Manya, Phill & Dansmore, Marko B & Bojan B. Kao i prethodnih godina, domaća podrška i rezident festivala biće Nikola Vemić.

Da podsetimo da će osim predstavnika srpske elektronske scene na Burn Energy Stage-u nastupiti Adana Twins, Finnebassen, Doctor DRU, Tama Sumo, Boris Werner, kao i DJ Makam i Levon Vincent producent i vlasnik renomiranog labela Novel Sound.

Partibrejkersi, Rambo Amadeus i S.A.R.S. zvezde na Bushmills Live bini

Ove godine ljubitelji tvrđeg zvuka imat će priliku čuti Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, Ramba Amadeusa, sastav S.A.R.S., veterane srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, kao i popularni crnogorski dvojac Who See. Svoje nastupe na Bushmills Live Stage-u potvrdili su i hrvatska rok grupa Let 3, kao i Nikola Vranjković, Ritam Nereda i Goribor. Na festival dolaze i sastav VIP, Mlađi Referent i Rema Luda kuća, a program će otvoriti mladi vrnjački bend Regulator.

Svaka četvrta karta za ostrvo ljubavi besplatna

Heineken Lovefest pokrenuo je akciju „3+1“ u okviru koje je na tri kupljene karte svaka četvrta ulaznica za festival ljubavi besplatna. Prema riječima organizatora, na taj način željeli iznenaditi, ali i zahvalitit svim fanovima festivala, koji već osam godina vjerno prate njegov razvoj. Inače, trenutna cijena ulaznice za sva tri festivalska dana iznosi 1.999 dinara i može se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji. Karta za festival, kao i akcija „3+1“ mogu se naručiti na kućnu adresu putem web stranice www.lovefest.rs/promocija.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala