Kategorije: Aktualno

Marco Bailey i Rub A Dub u zagrebačkom Boogaloo klubu!

  • Datum objave: 08.04.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

U novoj epizodi ‘Future Scope’ serijala u zagrebački se Boogaloo klub vraća velikan svjetske techno scene – Marco Bailey, dok po prvi puta u istome klubu nastupa i novo nadolazeće svjetsko ime – Rub A Dub, a očekuju vas i Petar Dundov, Speedy te mnogi drugi!
f scope_bailey

Nakon što je prošle godine svojim nastupom oduševio pred prepunim Boogaloo klubom, ovoga puta, točnije u subotu 9. travnja, u Zagreb se vraća otac ‘MB Elektronics’ etikete, kao i poznatog serijala podcasta naziva ‘Elektronic Force’ – Belgijanac Marco Bailey.

Na glavnome techno flooru pridružit će mu se i naš najpoznatiji DJ i producent, koji je najavio skorašnji izlazak petog studijskog albuma – Petar Dundov, predstavnik Lucky Light LTD etikete – Speedy iz Srbije te domaćini Shi Pe i Sthekerson.

Kao glavni gost drugog, ne manje važnog floora, ovoga puta iz susjedne nam BiH dolazi novo nadolazeće ime svjetske elektroničke scene – Rub A Dub, što potvrđuju brojna izdanja za NoExcuse, 100% Pure, Area Remote, Deeperfect etikete, a koja podržavaju imena kao što su Marco Carola, Joseph Capriati, Robert Dietz i mnogi drugi. Njemu će se na manjem flooru pridružiti i zanimljiva domaća postava Mary, Matya, Ervin Mandari i Denis T.

rub_a_dub

Ulaznice po pretprodajnoj  cijeni od 80kn dostupne su u sustavu Entrio kao i na svim Entrio prodajnim mjestima, dok ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70kn možete kupiti na lokacijama kao što su Caffe de Toss (Savska 80 – Zg)Caffe bar Bizarre (Importanne centar – Zg) te Caffe bar Allegro (Pavlinska 5 – Vž). Sve ostale informacije u vezi ovoga događaja pratite u službenom Facebook eventu!

marco_bailey-696x404

Bailey u svojoj državi odavno ima status superzvijezde, no već dugi niz godina slovi kao prepoznatljivo ime diljem cijele Europe, gdje bez prestanka putuje i neprestano nastupa.

Njegov glazbeni izričaj je širok i osim techna uključuje i house i minimal, a upravo je zbog svog posebnog, uvijek iznenađujućeg stila uvijek rado viđen i s oduševljenjem dočekan na brojnim eventima i festivalima u cijeloj Europi, kao i u mnogim klubovima.

f scope_bailey

U 20-godišnjoj karijeri izdao je preko 70 izdanja za široku paletu etiketa, poput Bedrock, Toolroom i Drumcode, ali i za svoju MB Elektronics.

Na njoj je izašao i posljednji album kao jubilarno 100. izdanje. Album je prožet raznim glazbenim stilovima, od za Baileya prepoznatljivog techna, preko tech housea, pa i nekoliko downtempo, ambientalnih stvari.

 

, , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala