Kategorije: Aktualno

We Love Sound nastavlja party sezonu u Zagrebu

  • Datum objave: 14.12.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Nakon super uspješnog We Love Sound partyja sa svjetskom zvijezdom Ricardom Villalobosom, organizatori Sonus festivala nastavljaju s party sezonom u hrvatskoj prijestolnici. U legendarnoj zagrebačkoj diskoteci The Best Venue Hall će 17. prosinca nastupiti redoviti gosti Sonus festivala i medjunarodno poznata DJ imena – Tobi Neumann, Evan Baggs, Mariano Mateljan!

Tobi Neumann je dobro poznato ime elektronske scene. Ovaj Berlinac član je Cocoon agencije na čelu s “Papa” Sven Vathom i redovita postavka svih najpoznatijih svjetskih klubova, od Panorama bara/Berghaina u Berlinu do Spacea i Amnesije na Ibizi. Hrvatska publika ga je zadnji put imala priliku poslušati ovog ljeta u Zadru na Sonus Clubbing Summer eventu.

tobi-neumann

Evan Baggs je Njujorčanin s trenutnom adresom u Berlinu. Upravo se vraća s američke turneje i prva slijedeća destinacija na party mapi mu je upravo Zagreb. Iako je ovaj mladi DJ nastupao od Kine do Brazila, mnogi vjeruju da njegovo vrijeme tek dolazi.

evan-baggs

Mariano je jedan od najpoznatijih hrvatskih imena na internacionalnoj sceni te od početka član Sonus obitelji. Iz Marianovog studija izlaze trackovi koje “vrte“ mnoga velika svjetski poznata imena, a njegove setove redovito mogu čuti posjetitelji Sonus festivala,ali i legendarnih klubova kao što su Club Der Visionare ili Fuse London partyja. Uz Madezha, jedan je od začetnika Cruise party branda koji djeluje u Splitu.

mariano-mateljan

Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta. Early bird ulaznice iznose 50 kuna, a trenutno je u ponudi i paket ulaznica za 6 osoba po cijeni od 250 kn.

Fejs event

, , , ,

popis festivala