Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Love International Festival objavio prva imena!

  • Datum objave: 05.11.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Love International, idejni nasljednik The Garden Festivala, nastavlja desetljeće magične odiseje koja je započela na hrvatskoj obali. Novo poglavlje počinje 29. lipnja i traje do 6. srpnja 2016., a lokacija je komadić raja u The Gardenu u Tisnom. Tijekom dana festival pruža odmor pod suncem, a ugodne noći pod zvijezdama u intimnom okruženju donose energiju i zvučnu kulisu za koju su zaduženi neki od najboljih DJ-eva i producenata koji privlače raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta.

Dixon je cijenjeni predvodnik Innervisions etikete i jedan od najvažnijih DJ-eva i producenata, a Motor City Drum Ensemble je vrsni kreator dobre glazbe koja se čuje u njegovim pomno biranim setovima. Jedan od glavnih aktera Hessle Audio etikete, Ben UFO se vraća u Hrvatsku, dok Gerd Janson, Running Back šef, napokon dobiva pažnju koju zaslužuje, a cijenjeni resident kluba Robert Johnson postaje underground poslastica.

Craig Richards je glazbeni urednik Fabrica i resident od samih početaka ovog kultnog kluba, Joy Orbison donosi odličan zvuk na Love International, Midland je omiljen u Tisnom, a njegovi dugi setovi legendarni, dok se redoviti hrvatski gosti Horse Meat Disco ponovo ukazuju ovog ljeta sa svojim party zvucima. Prosumer je odličan iza pulta, a Hunee, jedna od najvećih zvijezda godine, u svojem radu obuhvaća sve vrste žanrova. Resident Panorama Bara i pravi znalac house glazbe Tama Sumo nastupa uz Job Jobsea koji je zasjao na zadnjem ukazanju The Garden Festivala u klubu Barbarella’s. Nove ideje i oživljavanje klasične house disco glazbe odlika su Fort Romeau koji zajedno s Felixom Dickinsonom dolazi na hrvatsku obalu. Tu su još i Red Axes – poznatiji kao Dori Sadovnik i Niv Arzi koji donose svoj underground psychedelic electronic zvuk, dok enigmatični škotski producent i DJ Lord Of The Isles i teksaški Thai-funk pioniri Khruangbin donose novu dimenziju na Love International.

Nova imena, kao i partneri na zabavama na brodovima i u klubu Barbarella’s te novi elementi festivala Love International bit će objavljeni u novoj godini!

Love International Croatia 2016 - first names - flyer

The Garden Tisno odlikuje prirodna ljepota u svakom kutku lokacije koju čuvaju borovi, privatni zaljev s čistim morem dom je Beach Bara s Funktion One sustavom s jedne strane, a legendarni The Argonaughty brod je s druge strane, Olive Stage se skriva pored maslina, a do njega vodi krivudavi put koji krije brojna utočista odmora, barove i štandove s hranom. Poviše svega se nalazi glavna pozornica koja je dom velikim DJ imenima i glavnim izvođačima festivala. Ulaz u samu lokaciju je i restoran čija terasa ugošćuje DJ-eve zadužene za zvučnu kulisu tijekom dana dok pogled baca na cijeli zaljev. Mnogima omiljeni klub Barbarella’s smješten je samo nekoliko kilometara dalje od festivalske lokacije. Klub na otvorenom proglašen je jednim od najboljih na svijetu, a mjesto koje oduzima dah savršeno je za provod od ponoći do zore dok pozdravljate dan okruženi borovima.

http://loveinternationalfestival.com/

, , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala