Kategorije: Top Vijesti

Ljeto u The Garden Resortu uz 7 festivala!

  • Datum objave: 27.03.2017.
  • Autor članka: Festival.hr

Sezona u The Garden Resortu u Tisnom i ovog ljeta donosi seriju festivala koji će se odvijati od lipnja do kraja kolovoza, a ukupno sedam festivalskih događaja ovog će ljeta privući do 20 tisuća posjetitelja!

Svaki festival je ove godine produžio svoje trajanje za jedan dan što pokazuje da ljudi pretvaraju svoj dolazak na festival u godišnji odmor, poručio je Nick Colgan, domaćin lokacije The Garden Resort i kluba na otvorenom Barbarella’s. “Očekujemo oko 15 – 20 tisuća posjetitelja u ovoj sezoni, a uz već poznate festivale imamo i dva nova. To su Lost Disco kojeg organiziraju promotori iz Škotske, te Beats, Beer and Boogaloo koji naglasak stavlja na funk i soul glazbu, te craft pivo, a radimo ga u suradnji s Craig Charlesom, poznatim iz serije Crveni patuljak. Uz sudjelovanje naše craft pivovare The Garden Brewery koju vodimo u Zagrebu, pozvali smo više od deset međunarodnih pivovara da sudjeluju na festivalu, a tu su osim regionalnih i one iz Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke ili Švedske. Zadnjeg dana festivala u karnevalskoj procesiji po Tisnom nastupit će Hot 8 Brass Band iz New Orleansa, a želja nam je u to uključiti što više lokalnog stanovništva”, najavio je Colgan na današnjoj konferenciji za medije.

Prodaja ulaznica za festivale ide odlično, Brexit nije naštetio festivalskoj sezoni, te smo u porastu uspoređujući podatke s prošlom godinom. Primjerice, Dekmantel Selectors festival kojeg organiziraju Nizozemci rasprodan je u samo dva tjedna. Produžili smo ugovor s Hostinom za još tri godine, te planiramo investirati u lokaciju, plaže, apartmane i bazen za sljedeću sezonu. Ove godine želimo raditi na ekološkoj održivosti, te ukidamo upotrebu plastičnih čaša na lokaciji. Razvijamo ponudu i na druge grane turizma, te ćemo ove godine imati korporativni događaj za 450 radnika jedne IT tvrtke”, dodao je Colgan i naglasio da cijeloj sezoni pomaže i najava novih niskobudžetnih letova iz Engleske i Škotske.

Cijela sezona u Tisnom počinje 28. lipnja uz Love International, a nakon toga slijedi novi festival Beats, Beer & Boogaloo, kao i Suncebeat, Soundwave, Defected Croatia, Lost Disco i Dekmantel Selectors festival, a svi će se odvijati na lokaciji The Garden Resort u Tisnom, kao i u klubu Barbarella’s u Pirovcu.

thegarden.hr

Love International  28. lipnja – 5. srpnja

Beats Beer Boogaloo  13. – 17. srpnja

SunceBeat  19. – 26. srpnja

Soundwave  27. – 31. srpnja

Defected  10. – 15. kolovoza

Lost Disco  17.-20. kolovoza

Dekmantel Selectors  24. – 28. kolovoza

, , , , , , , , , ,

popis festivala