Kategorije: Domaći FestivaliTop Vijesti

Le Chat Neon i drugi dio Wintersplasha vladaju vikendom

  • Datum objave: 06.03.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Le Chat Neon 

Petak // 07.03.2014. // 30kn // Radno vrijeme: 01-08h 
electro // italo disco // synth pop // cold wave //new beat // 

Le Chat Neon. Neonska Maca. Move under the neon.

S vama mjesečare:
LUNAR
MiNe
TOM aus BADEN-BADEN

Iskusan mačak street arta i priznati umjetnik, Lunar će vam predstaviti svoju drugu, nepoznatu stranu – kolekcionarsku ljubav prema italo discu.

MiNe su zaljubljenici u dobri stari elektro, italo disco, synth pop, cold wave i srodne žanrove, puštali su zajedno sa imenima kao što su Electrosexual, Hardton, Delta Funktionen, te mnogim drugim izvođačima iz naših krajeva.

Tom aus Baden-Baden je bubnjar industrial/new wave benda Baden-Baden. Kada nije u kotlovnici ritam sekcije voli se igrati new beatom, synthpopom i europskim potomcima čikaškog housea.

WINTERSPLASH # 7 – zimske Seasplash zabave 2. dio

Subota // 8.03.2014. // 40kn // Radno vrijeme: 00-07h 
live // dub // dubstep // trance // jungle // drum’n’bass

DUBBLE
Zanat koji su ispekli svirajući sa RDK, Dubble su dodatno unaprijedili kroz kombinaciju žive svirke i visoke razine dub tehniciranja, ostvarujući sve veću bazu poklonika oduševljenih njihovim UK steppers zvukom, sa dubstep i trance utjecajima.

EGOLESS Live
Osim što se i prije toga pojavio kao producent sa potencijalom, u svojoj prvoj godini samostalnih nastupa dana Egoless Live je isto to dokazao nastupajući na brojnim dogadjanjima, uključujući i najveće festivale u regiji poput Outlook-a, Overjam-a i Seasplash-a. Iako u posljednje vrijeme njegovim zvukom najviše dominira dubwise i nastupi u kojima predstavlja suradnje s različitim gostima, ovom prilikom najavljuje solo show i nesto tvrđi zvuk.

RAHMANEE (Srb)
DJ Rahmanee drum&bassom se počinje baviti 1999. godine. Glazbu koju pušta čini najširi spektar drum&bass i jungle zvukova, što njegove setove čini dinamičnima i plesnima. Uspješno se bavi i produkcijom te nerijetko u svojim setovima priskrbi svježe “dubplate” stvari proizašle iz njegovog studija.

LITEMOTIF
Stalni suradnici Seasplasha od samih početaka i ponajbolji domaći VJing crew novije generacije otvoriti će nove dimenzije Sirupa postavljanjem vizualne instalacije “Drums Don’t Stop”.

Promocija albuma ” Seasplash ritam” – komp. DLP/CD/Download (PDV004)

 

, , , , , ,

popis festivala