Kategorije: Lifestyle FestivaliNovostiTop Vijesti

La Femme Festival u Dubrovniku – spoj plesa, fitnessa i sunca

  • Datum objave: 10.03.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Upoznajte La Femme – prvi festival samo za žene!

Vikend proveden s najboljim prijateljicama uz pregršt zanimljivih i zabavnih radionica s internacionalnim instruktorima i predavačima, uz wellness i odličan provod u večernjim satima, i to sve u bajkovitom Dubrovniku? Zvuči kao početak jedne nevjerojatne i pomalo nestvarne priče.
Sve ovo i puno više vrlo je stvarno i događa se već ove godine od 10.-13. travnja na festivalu La Femme. La Femme je prvi festival u Hrvatskoj, ali i u regiji kojemu je glavni i jedini cilj ispuniti sve želje koje bi jedna moderna i samosvjesna žena mogla imati. U vremenu u kojemu je žena rastrgana između poslovnog i privatnog života, vikend u Dubrovniku izgleda kao savršen bijeg od stvarnosti. A upravo to je bila misao vodilja organizatora pri stvaranju festivalskog programa.

la femme workshops_big

La Femme festival sastoji se od dnevnih radionica u potpunosti prilagođenih ženama i zabavnog večernjeg programa. Na trodnevnim radionicama polaznice će imati priliku okušati se u brojnim plesnim, rekreativnim i edukativnim aktivnostima, a za cijelo vrijeme trajanja festivala na raspolaganju će im stajati i cjelodnevni wellness u hotelu Valamar Lacroma koji je ujedno i službena lokacija festivala. Uz klasične plesne i fitness radionice žene će se moći naučiti ponešto i o hodanju na visokim petama, šminkanju, izgrađivanju samopouzdanja, striptizu, plesu na šipci i sl. Posebnu draž cijeloj priči svakako daje i sami Dubrovnik, grad bogate tradicije, kulture i povijesti koji brojne žene nisu imale priliku posjetiti.

Za više informacija o festivalu, cijenama i programu posjetite stranicu www.lafemmefest.com ili web stranicu službene partner agencije Atlas.

, , , , ,

popis festivala