Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliTop Vijesti

Kulturaljka u Šibeniku 2014.

  • Datum objave: 18.04.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Kulturno-glazbena manifestacija, koju četvrtu godinu za redom ogranizira Udruga P.A.R.K. s ciljem dobivanja prostora za kreativno izražavanje mladih u Šibeniku, i ove godine će pokušati uključiti mlade da aktivnije sudjeluju u društvenom životu grada. Tako će u subotu 19. travnja jednim od hangara bivše vojarne Bribirskih knezova odjekivati tango, gume na kotačima i punk-folk wellness, odnosno hitovi ovogodišnjih headlinera.

kulturaljka plakat

Perspektivni beskompromisni autorski psihodelični punk-blues band iz Sinja M.O.R.T. nastupaju po prvi put u Šibeniku te će predstaviti svog debi album “Vrhunsko dno” s kojim su zaradili pozitivne reakcije kako publike tako i kritike te dobili pečat za kraj svoje demo faze. Pips Chips & Videoclips nakon više od 10 godina dolaze ponovno u Šibenik predstaviti svoj zadnji album “Walt“ izdan prošle godine kao i podsjetiti publiku na velike hitove iz svoje bogate karijere.

Brkovi, uvijek vrlo rado viđeni gosti, takođerimaju novi album naziva “Pizda materina“, izdan prije nepunih mjesec dana, s kojim haraju i rade svoj poznati dernek po cijeloj regiji.

Nakon koncerta slijedi D’N’B after party w/ M Basler & Paško B (Disco R Crew), DJ Drug Podrug (raritetni mash-up set).

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 60kn se mogu kupiti u caffe barovima “Domald”, “Bono” i “Baldekin”, a na dan koncerta na ulazu u hangar po cijeni od 80kn. Više informacija potražite na https://www.facebook.com/Kulturaljka

, , ,

popis festivala