Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Kontrapunkt u Sirupu predstavlja The Garden Festival

  • Datum objave: 09.04.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Početak ljeta koji svi nestrpljivo očekuju čekat će se još nekoliko mjeseci, no tko se ikad žalio da ono dođe ranije, bar na jednu noć. U sklopu klupske večeri Kontrapunkt u petak, 11. travnja, održat će se The Garden Get Together party u zagrebačkom Sirupu i donijet će ljetni duh i sunce u metropolu. Koprodukciju plesne večeri u znaku The Garden Festivala potpisuje švedsko-englesko-hrvatska kombinacija koju čine Axel Boman, DJ i producent iz Stockholma, bristolski Dave Harvey iz Futureboogie ekipe te Kontrapunktov Eddy Ramich kao zagrebački domaćin. Zajedno će dočarati atmosferu The Garden Festivala i pripremiti vas za ljeto i festivalsko uživanje u Tisnom. Početak je u 01 sat, a ulaz je 60 kuna. Kupnjom ulaznice za Sirup ulazite u izvlačenje za 2 festivalske ulaznice za The Garden Festival koji će se održati od 2. – 9. srpnja 2014. na lokaciji The Garden Tisno.

Trio vas vodi kroz ljetne ritmove uz koje ste plesali ili ćete tek plesati na The Garden Festivalu. Axel Boman je stockholmski DJ i producent iz Studio Barnhaus ekipe, već znani posjetitelj The Garden Festivala koji će i ove godine osigurati plesne trenutke u Tisnom. Njegov zvuk je sirov, zaigran i uronjen u oceane soula, što čini odličnu kombinaciju za plesni podij Sirupa kao uvod.  Dave Harvey dio je Futureboogie ekipe iz Bristola, ali i The Garden Festival tima. Neumorni je DJ i promotor dobre glazbe, a u Zagreb donosi plesnu zabavu bez granica. Domaćin večeri i otac kultnog programa Kontrapunkt koji je nedavno proslavio 15 godina postojanja, Eddy Ramich, uvijek inzistira na svježini u glazbi, te istražuje nove žanrove, miješa house, dubstep i jazz zvuke. Ove godine na The Garden Festivalu Kontrapunkt brodom će kormilariti Eddy Ramich i Shuya Okino iz Kyoto Jazz Massivea, kada će oboje proslaviti 25 godina svoje DJ karijere.

Predvodnik svih festivala na lokaciji The Garden Tisno te otac onih elektronskih na dalmatinskoj obali, The Garden Festival, vraća se devetu godinu zaredom, stvarajući još jednom glazbeni raj od 2. do 9. srpnja 2014. Za to vrijeme posjetitelji mogu uživati ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom s istomišljenicima iz cijelog svijeta. Dosadašnji lineup festivala i kluba na otvorenom Barbarella’s pogledajte na http://thegardenfestival.eu/artists-and-stages . Informacije o zabavama na brodovima pronađite na http://www.thegardenfestival.eu/tickets

Ulaznice za The Garden Festival s popustom za Ex-Yu regiju se mogu kupiti u sustavu Entrio. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument.

, , , ,

popis festivala