Kategorije: AktualnoLifestyle

Kandžija i Bvana poklanjaju besplatni download novog albuma Dvojezična ploča

  • Datum objave: 04.04.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Dvojezična ploča je novi zajednički ep Kandžije i Bvane, na dva jezika, a in a ploči. Suradnja beogradskog repera Bvane i Kandžije Osjekanovića ovom je prilikom nazvana Bvandžija, a njihova je Dvojezična ploča dostupna za free download naišla na odličnu reakciju fanova diljem ovih prostora.

Za svih šest pjesama autori Kandžija i Bvana iliti Bvandžija kažu:

“Radili smo uz pomoć prevoditelja budući da je Bvana iz Srbije, a Kandžija iz Hrvatske te govorimo svaki svojim materinjim i nadasve nerazumljivim jezikom. Nadamo se da će ljudi
uspjeti razumjeti sve tekstove bez angažmana prevoditelja/prevodioca. Bili Cvitak part2. Jura Stublić 4ever.“

Za produkciju je zaslužan Toza, dok je mastering radio Koolade. Gosti su, kao i ploča, internacionalni. Među njima su Toxara, Mikri iz Prti Bee Geea, Furio Đunta te najstariji gost na pjesmi, a možda i najstariji MC ikad – 90 godina star guslar.

Dvojezična ploča je prvo izdanje Kandžije pod vlastitom etiketom Zlatne Žbice Records. “Album smo spontano objavili na 1. april i od tada je dostupan za free download na web stranici www.zlatnezbice.com”, poručio je Kandžija svojim vjernim fanovima.

Za sve koji će se pronaći u pjesmi Hipster sa sela fizička kopija limited edition vinila Dvojezične ploče naći će se u prodaji za mjesec dana, a do tada je kupnju moguće rezervirati mailom na: dvojezicna@zlatnezbice.com

Free download: zlatnezbice.com

, , , , , , ,

popis festivala