Kategorije: Clubbing & KoncertiNovosti

Kandžija i Gole žene u Seasplash Summer Clubu!

  • Datum objave: 27.07.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Nakon urnebesne zabave na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule na 10. Seasplash festivalu, ove subote 28.07.  Seasplash pozitivne vibracije nastavljaju se  u Seasplash Summer Clubu, gdje  će se održati drugi ljetni Showcase, uz koncert Kandžije i pratećeg benda Gole žene, dok su za party zaduženi Tricky D, MMMeniga, Shugaman i Swift! Zabava traje od 22 do 06 h, a ulaz je simboličnih 20 kuna.

KANDŽIJA & GOLE ŽENE – Osječki reper, borac za pravdu i humanist, specifično-reprezentativnog imena Kandžija, poznat kao i Rimokatolik i EmtiviAndrija, najveća je nada i novo ime hip hopa na ovim prostorima. Već duže vremena je na sceni, slovi kao jedan od najboljih freestylera u što se mogao uvjeriti svatko tko ga je vidio uživo . Upravo je mnogobrojnim nastupima izgradio ime, a kako kaže nastupao je svuda; od Ljubljane, Exita u Novom sadu, svakog kluba u Osijeku pa čak i u HNK, većinom uz DJ-a no i sa svojim kontroverznim pratećim bendom “Gole Žene” s kojim i po prvi puta nastupa u Seasplash Summer Clubu u Puli. U bilo kojoj kombinaciji pomiče shvaćanje hip hopa, ruši stereotipe i pravila, a poznat je i po svojim stihovima ispunjenim sarkazmom i cinizmom. Ponosni je vlasnik je dva albuma „Narodnjaci“ i „Koktel od rakije“ i član dnb ekipe iz Osijeka Glechudesa massive. Surađivao je i na albumima eminentnih hip-hopera poput Ede Maajke i Generala Wooa.
www.facebook.com/rimokatolik

http://www.youtube.com/watch?v=P0hr4ks44sk/

TRICKY D “Bassline Provider” (Tricky Tunes, Berlin/D) – amBASSador i jedan od prvih aktivnih underground jungle DJa u Berlinu početkom 90-ih. U isto vrijeme svirao u prvom njemačkom live jungle bendu Elektronauten. U
Berlinu 2001. godine otvara Tricky Tunes Record Store, godinu dana poslije i label Tricky Tunes, koji je na dosadašnjim izdanjima između ostalog predstavio i suradnje s vokalima kao što su: Daddy Freddy, Labrador, Lyrical Banton, Bongo Chilli, Por Razones De Estado,…, a od kojih posljednjih sezona dancefloor-ove drmaju jungle remix “Wikkidness” feat. Brother Culture, i dubstep remix “Beat The Sytem” feat. Soultrain. Porijeklom iz Pule, redoviti je gost događanja u Seasplash organizaciji. Kontinuirano se razvijajući kao DJ, producent, izdavač i glazbenik, član je Digital Roots Movement-a (koji putem Irieland Soundsystem-a zastupa i širi kulturu basa), videoaudio projekta “Digital Tattoo” (www.vimeo.com/digitaltatto?o) i basist sastava Animal Cops.
www.tricky-tunes.com
www.soundcloud.com/tricky-?d

Više informacija o novootvorenom Seasplash Summer Clubu u Štinjanu kraj Pule možete naći na:
www.seasplash-festival.com/index.php/summer-club
www.pozitivanritam.hr/seasplash-summer-club
www.facebook.com/seasplash.summer.club.fort.puntachristo

, , ,

popis festivala