Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Kako je punk ukrao Božić?

  • Datum objave: 10.12.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Svi smo upoznati s floskulom da je punk mrtav, no da je lopov, to nismo znali. 20. prosinca u klubu Epic, u ulozi kralja mamurluka dolazi nam prirediti “neotriježnjivu” svirku svoja 3 jahača punkopalipse: Mašinka, Saučešća i Kurvi sa željom da nam ukrade božićini ručak koji će biti teže probavljiv nakon zamišljene količine alkohola na koju će vas natjerati da konzumirate

Kako je punk ukrao Božić? je garantirano dobra punk zabava bez punča i likera od jaja za cilj ima još jednom pobiti tezu o mrtvom punku, dolazi demonstrirati silu i energiju koju punk ima, dobru volju koju je potrebno širiti u ovo vrijeme te biti melem za uši koje su nam pretrpane nebitnim sranjima oko izbora novog vođe nacije.

Ako želite biti dio ove zabave to možete učiniti za popularnih 30 kuna koje trebate ponijeti na ulaz, opustiti se i uživati u distorziji navedenih bendova.

Ulaz će se otvoriti u 21:00 sat i dok spomenuti jahači ne počnu jahati zagrijavat će vas planetarno poznati DJ Remba Ba koji će se potruditi zaslužiti svoje sedlo.

Osijek očekuje još jedna punk poslastica, a da kasnije ne bude kukanja kako svi imaju lajkove na slikama s koncerta osim vas, dođite, slikajte se i podijelite radost punk Božića sa svojim fejzbuk prijateljima.

 

, , , ,

popis festivala