Kategorije: AktualnoNovostiStrani Festivali

Jeff Mills i Dubfire na 7. ECO festivalu

  • Datum objave: 24.04.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Opatje selo kod Nove Gorice u zapadnoj Sloveniji od 24. do 26. srpnja bit će domačin elektronskim kraljevima sa četiri kontinenata. 7. ECO Festival predstavlja bogat odabir artista, od pionira žanra do najvećih zvezda svjetskih arena, a uz mnoge ekskluzive in premiere nudi i pregled regionalne tehno scene.

eco-150724-eco-visual-line_up1

Najveći slovenski ljetni festival elektronske glazbe nastavlja tradiciju legendarnih serija MeetMe i Sindustry, a u bajnih sedam godina etablirao se i kao jedan od najboljih butičnih tehno techno u centralnoj Europi, pogotovo za ljubitelje nešto tvrdjeg zvuka. ECO možda i nije najveći techno festival u regiji, a ima nešto, što nedostaje mnogim drugima: toplu dušu, čvrst regionalni identitet i posluh za želje svojih vjernih i sve brojnijih fanova, koji ga posjećuju iz svih kutka Europe.

PROGRAM PUN PREMIJERA I EKSKLUZIVA

Detroitski čarobnjak JEFF MILLS donosi na 7. ECO Festival pionirski duh vremena, kad je techno pobjegao iz boce te počeo osvajati svijet. Kao jedan od njegovih nasljednika, na festival stiže DUBFIRE, američki producent i DJ iranskog podrijetla, član s Grammyjem nagrađenog svijetsko uspješnog dueta Deep Dish, koji je sa svojom etiketom Sci + Tec i agencijom Bullitt jedan od glavnih promotora suvremenog techna.

Nakon dugog vremena u našu regiu vraćaju se ADVENT vs INDUSTRYALIZER, a dolazi sviježa ukrajinska valkira MARIKA ROSSA, a boje Brazila ovaj put zastupaju PET DUO i FERNANDA MARTINS. Španjolci CESAR ALMENA vs NUKE te DAVID MOLEON vs HORACIO CRUZ premijerno nastupaju u back-2-back setovima, iz Portugala dolaze DJ LINK i CAROL’ FAIRY, a tu je i britanski INSTIGATOR. Od regionalnih heroja već su najavljeni VEZTAX, GUMJA i OGI, a organizatori još kriju neke međunarodne headlinere a i većinu regionalnih artista.

 PREPARTYJI + JEFTINIJE ULAZNICE + ECO TALENT CONTEST

Za informacije o još nenajavljenim artistima slijedite službeni FB profil organizatora na www.facebook.com/ecofestival. Tu ćete naći sve što trebate znati o cijenama ulaznica, prepartyjima, uvjetima kampiranja … Didžeji i drugi tehno artisti, koji tražite priliku za daljni proboj na scenu, obavezno potražite i ECO TALENT CONTEST, koji pobjedniku donosi godišnju rezidenciju sa 2 festivalska i 4 medjunarodna nastupa te potporu iskusne ekipe pri daljnjem radu.

ULAZNICE / TICKETS

★ PREDPRODAJA / PRESALE ★

30 eur – MEMBERS (sold out)
35 eur – EARLY BIRD (do/till 10. 3. 2015)
45 eur – EGULARNA PREDPRODAJA / REGULAR PRESALE

CIJENA UKLJUČUJE / ENTRY FEE INCLUDES:

– Ulaz na festival za sve dane / Entrance to all music areas for all days

– Službeni after party / Official After Party

– Kampiranje / Camping

– ECO Shuttle (camp – ECO – camp)

ON-LINE REZERVACIJE / ONLINE RESERVATION

ecofestival@hotmail.com

, , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala