Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

JabbaTon i Black Light, dvostruka poslastica u Klub.-u

  • Datum objave: 15.11.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

16. studenog 2013. u Klub.-u će se održati dvostruka plesna poslastica – JabbaTon i Black Light sukobit će svoje zvukove na dva floora. Dan je to kada i službeno izlazi 4. izdanje etikete JabbaTon Records. EP “Move From The Gate” djelo je dvojice domaćih bass magova Filipa Motovunskog i Dr. Strapazoota, a promocija će se odviti na JabbaTon flooru. Black Light floor u goste dovodi Rex Regisa iz Crne Gore posvećenog future bass i uk house zvuku. Početak je od 23 sata, a cijena ulaznice je 20 kuna do 00:30, 30 kuna nakon.

Dvostruka vikend poslastica održat će se na 2 floora. JabbaTon floor predstavlja drum’n’bass, trap, bass, a za to će se pobrinuti Filip Motovunski, d’n’b/jungle DJ i producent, zločesto dijete bassa, Kodin, d’n’b DJ i producent otprije poznat JabbTon ekipi, te Rea, jedna od originalnih članica kolektiva. Za vizuale će se pobrinuti VJ -polygon. Ovaj će floor biti i centralno mjesto promocije  4. izdanja etikete JabbaTon Records – EP “Move From The Gate” djelo je dvojice domaćih bass magova Filipa Motovunskog i Dr. Strapazoota.

Na drugom flooru za senzualne kretnje uz deep house, future bass i garage bit će zadužen Black Light. Domaćini RRRamon! i DMT u goste dovode Rex Regisa iz Crne Gore, člana Mistic Styles ekipe, posvećenog future bass i uk house zvuku.

Više informacija o događaju potražite na facebook eventu.

 

 

 

 

 

 

, , , , , , , , ,

popis festivala