Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

IŠČEKIVANJE SE BLIŽI KRAJU – JOŠ SAMO 4 DANA DO METALFESTA!

  • Datum objave: 29.05.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Samo su četiri dana ostala do početka Metalfesta Hrvatska 2012, festivala koji će po mnogo čemu biti poseban. Uz to što je prvi, povijesni Open air metal festival u Hrvatskoj, održava se na unikatnoj lokaciji poluotoka Puntamika u Zadru u neponovljivoj mediteranskoj atmosferi na obali Jadranskog mora.

Profesionalno opremljeni kamp, nositelj međunarodnog priznanja ‘Plava zastava’, blizina autobusne stanice, hoteli, hosteli, apartmani, plaže, bankomati, parkirališta, benzinska crpka, trgovine, dodatni sadržaji poput Zadar Dark Ride ili Aftershow Adventure njegovi su aduti.

A među najveće spada cijena ulaznica, koja do 1. lipnja iznosi samo 469 kuna / 64 eura za sve dane festivala. Zato, iskoristite ovih sedam dana da nabavite ulaznicu i budite dio spektakla o kojem će se dugo pričati i pisati.

ULAZ NA PRVI DAN FESTIVALA, NA KOJEM ĆE UZ AC/DC COVER BAND PROBLEM CHILD BITI ATRAKTIVNOG SADRŽAJA, ZA SVE JE POSJETITELJE SLOBODAN.

Demonska atmosfera, brutalni riffovi, melodične gitare i brzi dupli bubanj odlike su glazbe mlade njemačke skupine Bleeding Red, koja je osnovana prije pet godina, a nastup na Metalfestu Hrvatska bit će mu jedan od najznačajnijih u karijeri. Album prvijenac „Evolution’s Crown“ objavila je u ožujku ove godine i za njega dobila odlične kritike.

http://www.youtube.com/watch?v=elM69lx0XgU/

FESTIVALSKE ULAZNICE PO CIJENI OD 469 KUNA / 64 EUR + PRETPRODAJNA NAKNADA DOSTUPNE SU DO 1. LIPNJA (JUNA)

CIJENA JEDNODNEVNIH ULAZNICA – 314 KUNA / 42 EURA

CIJENA ULAZNICE NA FESTIVALU – 639 KUNA / 89 EURA

popis festivala