Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

In Music – trodnevni epicentar zabave!

  • Datum objave: 02.05.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Najveći domaći festival i ovog će ljeta od Jaruna napraviti epicentar zabave i dobre glazbe, barem na tri dana. Kako je ovogodišnji In Music sedmi po redu  svaki iskusniji festivaldžija već otprilike zna sa čime ima računati. Dakle, mjesto radnje je Jarun, kamp je na Otoku hrvatske mladeži,  festival počinje 28., a završava 30. lipnja.

Ni ove godine neće nedostajati velikih imena, pa krenimo redom. U sklopu festivala Zagreb će ponovno posjetiti  škotski ‘indijanci’ Franz Ferdinand, koji su posljednji album izdali još 2009. pa veseli što ćemo na In-u moći poslušati i nešto od novog materijala. Novi album Roses predstavljat će The Cranberries. Ostaje jedino pitanje koliko će puta svirati ‘Zombie’.

Titulu head-linera svakako će ponjeti i Gorillaz Sound System, koji osim fanatastične glazbe, za ponuditi imaju  i zanimljiv vizulni doživljaj. Od ostalih izvođača sigurno treba izdvojiti Mano Diao, Gogol Bordello te dobitnika Brit Awarda iz 2011. Plan B. Potonji je jedini head-liner koji će gostovati i na novosadskom Exitu. Navedeni su samo najveća imena, naći će se tu još puno šećera za uho svakog kalibra.

http://www.youtube.com/watch?v=rQjh9H-ymK4/

Festivalske ulaznice od 19. travnja prodaju se po cijeni od 340 kuna i to u Tisak Media centrima diljem Hrvatske. Online  su dostupne na www.ticketpro.hr. Dnevna karta koštat će 300 kuna, a prodavat će se isključivo na blagajni festivala.

J. M.

, , , , , , ,

popis festivala