Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiDomaći FestivaliNovosti

Illetricity festival reunion u Sirupu

  • Datum objave: 19.12.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Petak, 19.12.2014.
Illectricity festival reunion & CFSN DJs
od 00:30 do 07:30
ulaz: 20 kn do 01:00, 30 kn nakon

Nakon dvije uspješne Illectricity zabave, rasprodanog Sound Clasha i krcatog službenog after partyja, confusion ekipa se vraća u Sirup s mjesečnim CFSN DJs večerima. Nakon završenog Illectricity festivala želja im je još mrvicu produljiti festivalsku atmosferu i na ostatak ovog mjeseca.

Tako će se u petak, 19.12. , za pultom naći Æon, phillipe, Funk Guru i itch.

CFSN DJs, jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupio na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugim. Ljetima nastupaju i na festivalima poput: najstarijeg dnb festivala u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, MAD In Belgrade, Soundwave, Republika Festival u Rijeci, Unknown u Rovinju, The Garden Festival, Špancir i mnogim drugim.

Njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum’n’bass, UK funky, future garage, post dubstep, beats, glitch, juke i indie beatova. Svoj XI. rođendan proslavili su na velikom besplatnom partyju s preko 3000 ljudi i Moscom na čelu, a XII. s HNNY-jem i Herzelom u dva nastavka s preko 30 DJ-eva i 24h web streamingom. Upravo su organizirali i 10. Illectricity, festival audio-vizualnih umjetnosti: www.facebook.com/illectricity

, , , , , ,

popis festivala