Kategorije: AktualnoDomaći Festivali

Hurts potvrdili nastup na Sea Dance festivalu!

  • Datum objave: 10.03.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Svjetska koncertna atrakcija, popularna britanska grupa Hurts nastupiti će 16. srpnja na glavnoj bini Sea Dance festivala, u okviru velike svjetske turneje za novi album “Surrender”!

G0012426

O vrtoglavom uspjehu benda iz Manchestera koji predvodi autorski duo Theo Hutchcraft i Adam Anderson, najbolje govore milioni prodanih albuma i singlova, te rasprodane turneje širom svijeta.

Ove godine predvode program vodećih europskih i svjetskih festivala, a nakon što su raspametili publiku Exita 2014. godine, ovog puta su izrazili želju da nastupe upravo na Sea Dance festivalu, na prelijepoj plaži Jaz!

Pod otvorenim zvjezdanim nebom, na obali Jadrana, publika će uživo čuti i nove hit singlove “Some Kind of Heaven” i “Lights”, a horski će pevati refrene festivalskih himni “Stay”, “Miracle” “Illuminated”, “Sunday” i jedne od najvećih pjesama desetljeća “Wonderful Life”.

G0013181

Hurts su u međuvremenu surađivali sa najvećim svjetskim zvijezdama kao što su Calvin Harris i Kylie Minogue, čiji su jedan od omiljenih bendova. Nastupali su na najvećim svjetskim festivalima, među kojima i više puta na Glastonberiju, čija publika ih je nagradila titulom benda sa najboljim nastupom uživo, i to ispred grupa Radiohead, U2 i Coldplay!

Manchesterski duo predstavlja nevjerojatnu priču o uspjehu dva veoma talentirana glazbenika koji su nakon sasvim slučajnog, i pomalo neobičnog susreta udružili i krenuli u zajedničko stvaranje muzike.

Planetarnu popularnost dostižu već sa albumom “Happiness”. Album se našao na listi top 10 najboljih u čak 15 zemalja širom svijeta, i postao najbrže prodavani britanski album u 2010. godini, pozicioniravši se u vrh top liste najuspješnijih albuma u Britaniji.

HURTS 2

Prvi spot za vodeći singl sa albuma, “Wonderful Life” koji je svojevrsna autobiografija članova benda, danas njihova osobna karta i megaplanetarni hit, snimljen je u crno- bijeloj tehnici za samo 20 funti koje su utrošene kao honorar za igračicu u spotu.

Godinu dana nakon spota i preko 2 miliona pregleda, kao i bezbroj intervjua za medije širom svijeta, članovi sastava snimili su novi spot za pjesmu na Ibizi, onakav kakav su uvijek priželjkivali, a koji je nakon svoje premijere ostvario preko 30 miliona pregleda.

insta_1200x1200_lineup

ULAZNICE

Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, a Sea Dance od 285 kn, dok cijela Exit Avantura stoji samo 540 kn, što je ušteda od 60%u odnosu na završnu cijenu!

Ulaznice su dostupne na Entrio online i na njihovim prodajnim mjestima.

Putem stranice exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj od 79 € za Exit ili 99 € za cijelu Exit Avanturu

, , , , , , , , , , ,

popis festivala