Kategorije: AktualnoStrani Festivali

Hoomstock se sprema za svoje 11. izdanje!

  • Datum objave: 12.07.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Hoomstock (19. i 20. kolovoz-Hum na Sutli) s tri nova imena zaključuje line-up za ovu godinu. Majkama, TBF-u, Kandžiji i Golim ženama, M.O.R.T.-u, Gatuzu, Breakdown!-u i Social Blueu, pridružuju se još Kawasaki 3p, Mnogi Drugi i Tight Grips.

12803245_1574835346171333_6116953066029840883_n

Kao zadnji as u rukavu čuvali smo ime Kawasaki 3p. O zagrebačkim zajebantskim punkerima ne treba pretjerano trošiti riječi jer njihovi hitovi najbolje govore o njima. Nakon dva uspješna albuma, prošle godine su izdali i treći “Goli zbog pasa” kojim su samo potvrdili reputaciju kao jednog od najboljih bendova na našoj sceni.

Tijekom travnja smo imali prijave, a tijekom svibnja glasovanje za naš natječaj “Rokaj s nama na Hoomstocku“. Pobjednik po stručnom žiriju je bio bend koji je ujedno i skupio najviše lajkova tijekom glasovanja, a to su Mnogi drugi.

Mnogi drugi su još relativno mlad bend, iza sebe imaju nekoliko singlova, a kako sve to zvuči, imat ćemo prilike vidjeti uživo na humskoj bini.

Hoomstock1

Bili smo na finalu HGF-a vidjeti koji će bend pobijediti i time zaslužiti svoje mjesto na ovogodišnjem Hoomstocku. Naš glas je otišao za kasnije pobjednike, a to su mladići Tight Grips iz Karlovca koji su jednostavno oduševili svojom vizijom alternativnog rocka, dok je frontmen izdominirao svojim nastupom. Očekujemo najmanje jednako dojmljiv nastup i na Hoomstocku.

Osim putem naše Internet stranice i facebook profila, sve bitne informacije možete pronaći i na službenom festivalskom listu Pouliterca koju ćemo redovito objavljivati do početka festivala.

Produžili smo pretprodajnu cijenu festivalske karte od 50kn do 15. srpnja, a one se mogu nabaviti putem sustava Entrio.

popis festivala