Kategorije: Top Vijesti

Graffiti na Gradele objavio datum za 2017.

  • Datum objave: 23.11.2016.
  • Autor članka: Maya

Nakon što je rekordnim brojem posjetitelja, koji su u dnevnoj i noćnoj cirkulaciji prelazili dvije tisuće, Graffiti na Gradele ovoga ljeta proslavio svoj peti rođendan, ranije nego ikada prije objavljuje datume za iduću godinu!

Bol na Braču 2017. godine ponovno će ugostiti graffitere iz cijele regije, i to od 27. do 29. srpnja. Festival se već šestu godinu zaredom održava u sklopu Bolskog lita i uz potporu Centra za kulturu Bol. Tih tri dana Bol će ponovno postati središnje mjesto okupljanja mladih graffitera, street art umjetnika, dizajnera, glazbenika, DJ-eva, skatera i posjetitelja željnih dobrog programa, opuštene i prijateljske atmosfere te prekrasnih poznatih bolskih plaža i mora.

Interested? Fejs event je tu!

Od prošloga tjedna GNG ponosno nosi titulu najboljeg boutique festivala 2016. godine – nagradu Ambasador, koju dodjeljuje portal Klubskascena, odnio je u konkurenciji odličnih festivala kao što su SuperUho, Goulash festival, Deboto festival i River festival.

Da posjetitelji ne bi ostali samo kratkih rukava, Graffiti na Gradele brinu se tijekom cijele godine. Diljem cijele zemlje jednom mjesečno organiziraju razne aktivnosti, a za prosinac su najavljeni druženje GNG u Kocki 3. prosinca (klub Kocka, Split) uz DJ-e Nikki Peducci, Pištolja Peru i Olivera te GNG Tropic Winter 17. prosinca u zagrebačkom Swankyju gdje će prisutne zabavljati DJ-i Tikach, Kuna i Zembo.

Uskoro će biti objavljena i prva aktivnost u 2017. godini koja će se održati u siječnju u Zagrebu.

a
swanky_coverfb

graffitinagradele.tumblr.com

instagram.com/graffitinagradele

, ,

popis festivala