Kategorije:

Vodimo te na regionalno finale Red Bull BC One!

Dragi korisnici i čitatelji Festival.hr online magazina, predstavljamo vam nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3 x 2 ulaznice za finale Red Bull BC One natjecanje, a za one čitatelje koji ne osvoje ulaznice, pripremili smo 2 x 4 Red Bull packove.

Najveće svjetsko 1 na 1 B-Boy natjecanje u rujnu će u velikom stilu posjetiti Zagreb i u Lijepu našu dovesti najbolje plesače iz regije.

Red Bull BC One, natjecanje koje svake godine privuče tisuće plesača i plesačica diljem svijeta i da im priliku da svoje vještine demonstriraju na svjetskom podiju, u 2014. je obišlo preko 90 Cyphera čiji će se pobjednici, raspoređeni u šest regionalnih finala, boriti za odlazak na veliko svjetsko finale u Pariz i borbu za kralja svjetske B-Boy scene.

Red Bull BC One

Pravila nagradne igre:

1. Morate biti fanovi Red Bull BC OneFestival.hr tj morate like-ati facebook stranice da bi mogli aplicirati na nagradnu igru.

2. Dovoljno je samo share-ati web objavu (članak) na svoj facebook zid. Članak morate share-ati s facebooka (ne s weba), kako bi imali evidenciju sudionika nagradne igre.

3. Post mora biti “public” kako bi potvrdili sudjelovanje u nagradnoj igri.

Uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri možete pročitati na sljedećem linku: nagradne igre

Sudjelovanjem u nagradnoj igri pristajete na uvjete korištenja Festival.hr online magazina.

Dobitnici Red Bull BC One ulaznica:

Ljiljana Jertec

Karla Samarđić

Vedrana Tomaš

2 x 4 Red Bull pack:

Helena Laissez Faire

Martina Petrina

Molimo dobitnike da se jave u inbox facebook stranice kako bi potvrdili i dogovorili detalje oko preuzimanja ulaznica i pack-ova.

Hvala svima na sudjelovanju, ostalima više sreće drugi put :)

popis festivala