Kategorije:

Roll on with Cannafest merch giveaway!

Dragi korisnici i čitatelji online magazina Festival.hr! Predstavljamo vam nagradnu igru koju organiziramo u suradnji s Nextstep agencijom i Cannafest 2015, a nagradni predmeti su rizle, stickeri i ostali promo materijal!

Cannafest festival i sajam kanabisa održava se 6. godinu za redom u Pragu (Češka). Prošle godine postao je jedan od najvećih svjetskih sajmova kanabisa i prateće industrije..

Na sajmu izlaže više od 180 izlagača iz preko 20 zemalja. Kroz 3 dana ga dnevno posjeti 25.000-30.000 posjetitelja. Na njemu možete naći većinu od spominjanih 20.000 proizvoda koji se mogu proizvesti od kanabisa uključujući sjeme, grow opremu, gnojiva, odjeću, medicinu, građevinu…. Dakle, gotovo sve!

Neki od izlagača čiji se štand mogao posjetiti: Sensi Seeds, Dinafem Seeds, Barney’s Farm, Open Vape, Smoking, Hessi, Secret Jardin, Gizeh, Legalizace.cz (češki aktivistički pokret za legalizaciju)..

Na sajmu se osobito naglašava i zalaže za medicinsku uporabu kanabisa i  potrebu opće legalizacije ove korisne biljke. Sajam je odlično zamišljen i realiziran, kao i ponuda kompletnog popratnog sadržaja.

Grupno putovanje na ovogodišnji Cannafest organizirala je Nextstep agencija i ovim putem im se zahvaljujemo na organizaciji i novom iskustvu te im želimo što više uspješnih canna putovanja :) Sve informacije o Cannafest putovanju i svim drugim cannabis putovanjima u organizaciji Nextstep agencije možete saznati na službenoj web stranici.

————

Dok se ne objavi aftermovie Cannafest 2015, pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem izdanju sajma!

Nakon što smo posjetili sajam, možemo zasigurno reći da se ponovno vraćamo nagodinu, a za vas smo priredili foto galeriju i promo pakete!

Nagradni fond: 15 promo paketa

cannafest-giveaway

Pravila nagradne igre:

1. Morate biti fanovi  Festival.hr tj morate like-ati facebook stranicu da bi mogli aplicirati na nagradnu igru.

2. Prijaviti se na newsletter online magazina Festival.hr

Uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri možete pročitati na sljedećem linku: nagradne igre

Sudjelovanjem u nagradnoj igri pristajete na uvjete korištenja Festival.hr online magazina.

Nagradna igra traje 30 dana od dana objave web stranici.

Dobitnici se biraju sistemom slučajnog odabira.

Dobitnike nagradnih paketa objavljujemo 2 dana nakon završetka nagradne igre!

Sretno svima! :)

popis festivala