Kategorije: Top Vijesti

Funk, soul i craft pivo u Tisnom

  • Datum objave: 23.03.2017.
  • Autor članka: Festival.hr

The Garden tim i The Craig Charles Funk and Soul Club predstavljaju Beats, Beer & Boogaloo – novi festival na hrvatskoj obali koji će se održati od 13. do 17. srpnja!

Smješten na jednoj od najljepših festivalskih lokacija, u The Garden Resortu u Tisnom, festival predstavlja jedinstveni spoj craft piva iz cijelog svijeta kao i sjajnu funk i soul postavu DJ-eva i glazbenika, a line-up će kreirati Lister iz Crvenog Patuljka, tj. Craig Charles, legendarni glumac i jedan od najomiljenijih britanskih DJ-eva. Od početaka uz seriju Crveni Patuljak preko emisije Robot Wars, Craig je istinska ikona nakon desetljeća emitiranja svoje emisije na radiju BBC 6 Music.

Ideja se stvorila kada je Craig Charles posjetio The Garden Brewery te su zajedno osmislili novi festival, nastavljajući se na njegovu želju da organizira događaj u Hrvatskoj i Colganovu ideju da ponovo organizira festival. Beats, Beer & Boogaloo predstavlja zabave na brodovima, večeri u klubu Barbarella’s, street food koncept, vođene ture i testiranja piva, karnevalsku povorku ulicama Tisnog i mnoga iznenađenja, a prva imena s line-upa bit će otkrivena u ožujku!

Ograničena cijena promo ulaznica za regiju po 350 kuna kreće u prodaju u srijedu 1. ožujka. Registrirajte se na beatsbeerandboogaloo.com.

, , , , , ,

popis festivala