Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiDomaći Festivali

Fort Punta Christo lansirne zabave u Harteri

  • Datum objave: 18.05.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Petak 29.5.2015.g.
Hartera
Ri Rootz i Pozitivan Ritam Vam predstavljaju Fort Punta Christo lansirni party uz:

DUB HALL:

DAN I – IMPERIAL SOUND ARMY (IT)

Producent i soundsystem operater sa sjevera Italije Dan I osnovao je Imperial Sound Army 2000. godine i Imperial Roots Records label osnovan 2005. godine. Jedan je od utjecajnijih lica na svjetskoj Dub i Soundsystem sceni. Surađivao je sa svim najvažnijim imenima i artistima unutar žanra. Njegova glazba može se pronaći na velikom broju 12”,10” i 7” vinila kojima raspolažu svi važniji dub vendori. Od kraja 2013. godine putuje sa svojim 30 kW ručno rađenim soundsystemom koji zvuči i izgleda spektakularno.
Spektakl koji se ne propušta!

www.imperialsoundarmy.com
www.facebook.com/danimperialsoundarmy

ZENICAFARIA (BiH)

Zenicafaria Sound je skupina prijatelja, zaljubljenika u dub i sound system kulturu čije selekcije su uglavnom orijentirane na roots/uk/stepper dub. Kolektiv je nastao 2010. godine u Zenici, i prve aktivnosti su se odnosile na organiziranje slušaona i koncerata u gradu. Put ih je do sada vodio na razne lokacije širom bivše države te su surađivali s najvažnijim artistima iz regije. Danas unutar crew-a djeluju Bussy Baldhead (MC i perkusije), Ardubah Warrior i Mustache Bwoy (selektori), te dub dijaspora DJ VZA.

https://www.facebook.com/ZenicafariaSound?fref=ts
http://www.mixcloud.com/Zenicafaria/
http://soundcloud.com/saundklod

MUNCHIES SOUND (Pu)

MUNCHIES je novonastali pulski SoundSystem stvoren krajem 2013. kada Filip i Zoki otkrivaju svoju zajedničku strast prema Dub kulturi. Nakon sto su se naoružali hrpom ploča, odlučuju stvoriti svoj sound, uz pomoć Warrior Chargea i Rockers Dub Mastersa, kako bi proširili dub kulturu i vibracije u Istri i okolici. Vuku inspiraciju iz UK steppas i digital dub-a. Iako su mladi obećavaju jake bass frekvencije koje će istjerati sve negativne misli iz vašeg uma.

https://www.facebook.com/pages/Munchies-Sound-System/545923832180499
https://soundcloud.com/munchies-soundsystem

JUNGLE ROOM (powered by Seasplash Sound)

FLeCK (GR, Serial Killaz /Kings Hi Fi)

FLeCK je glazbeni producent i DJ, pionir grčke underground acene i clan Kings Hi Fi crewa.
Svoj producentski put počeo je ranih 90tih producirajući različite vrste elektroničke glazbe od breakbeata i junglea do duba i hip-hopa. 2009. je izbacio debitantski album „iDub Musei“, i od tada je izdavao glazbu za različite labele kao što su: Six Degrees, ODG, Bracket Records, King Dubbist, Generation Bass, Reggae Roast, i do danas broji preko 40 izdanja. Njegova glazba može se okarakterizirati kao snažna roots reggae i dub glazba pomješana sa jungle breakovima i masnim bassom. Surađivao je, pisao glazbu i remixao trake za artiste kao što su Zion Train, Nanci Correia, Clinton Sly, Ancient Astronauts, Fitta Warri, King Bracket, I-lodica, Jonas McCLoud, Bay B Kane, Roommate, Demolition Man, Se Fire, Sisyphos, Parly B, Ed West, Tenja i mnogi drugi.

http://www.serialkillaz.co.uk/fleck/
https://soundcloud.com/fleckathens

Sheco (Pu, Seasplash/Showcase)

Pulski DJ koji se mixanjem bavi od kraja 2010. godine. Član je Seasplash Crewa, te sudjeluje u organizaciji Showcase partyja gdje nastupaju mnogi afirmirani i neafirmirani DJ­i. U njegovim setovima prevladavaju d’n’b i jungle, a uz nastupe na lokalnim partyjima te na festivalima Seasplash, Outlook, Trnfest, bilježi brojne nastupe u Zagrebu, Rijeci, Trstu, Ljubljani…

http://soundcloud.com/sheco_89
https://www.facebook.com/ShowcasePula

UPAD:
22:00-00:00 ->30kn
00:00-05:00->40kn
05:00-10:00->20kn

[NAGRADNA IGRA]

Za Punta Christo lansirne zabave u Harteri dijelimo 2 ulaznice. Za sudjelovanje potrebno je likeati ovaj post a u komentar napisati: Festival.hr vodi me na Punta Christo lansirne zabave u Harteru!

Sretno s igranjem :)

[NAGRADNA IGRA]

Jan Galić

Luka Cvjetković

, , , , , , , ,

popis festivala