Kategorije: AktualnoLifestyleLifestyle FestivaliNovosti

Filmski natječaj na Frame Festivalu

  • Datum objave: 16.06.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Frame festival otvara natječaj za najbolji film biciklističke tematike i putovanja. Prijave su besplatne i otvorene su od 12.06.2014. do 2.07.2014.

Filmovi koji se prijavljuju na natječaj mogu biti dugometražni, kratkometražni, animirani,dokumentarni, snimljeni kamerom, fotoaparatom ili mobitelom, a maksimalna dužina filma nije određena.

Tema festivala je biciklizam, putovanje, sloboda kretanja i ekologija pa sve što obuhvaća nabrojeno, stručni žiri će uzeti u obzir.

Filmovi koje odabere stručni žiri, prikazat će se 5.srpnja 2014. godine na Frame festivalu pred brojnom publikom zaljubljenika u bicikl i biciklizam.

Ovo je prilika za sve kreativce bez obzira na godine da prijave svoj film jer najbolji će biti nagrađeni novčanom nagradom od 100,00€, vrijednim nagradama i unikatnim pokalom. Pravo sudjelovanja imaju svi koji se bave filmom bilo profesionalno ili amaterski, a broj prijava nije ograničen.

Kako prijaviti film?

1) Za sudjelovanje na natječaju potrebno je popuniti prijavnicu

2) Llink na video poslati na e-mail: submit@framefestosijek.com

 

Napomena!

Filmovi u kojima se očito promovira određena marka, proizvod ili usluga biti će diskvalificirani, te će autor biti obavješten kako bi mogao napraviti eventualne izmjene sukladno pravilima Frame film festivala.

Organizator zadržava pravo korištenja isječaka iz filmova za prikazivanje na internetu u svrhu promidžbe festivala. Prijavom filma na natječaj, autor prihvaća da se film javno prikaže posjetiteljima Frame festivala. Sudjelovanje u natječaju je besplatno.

,

popis festivala