Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliLifestyle Festivali

Film Pannonian Challenge na DORF 2015 festivalu

  • Datum objave: 09.03.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Nakon osječke premijere “Pannonian Challenge filma” 24. siječnja gdje su Osječani imali priliku saznati sveono što do sada nisu znali o Pannonian Challenge-u zahvaljujući pozitivnim reakcijama filmskih kritičara i gledatelja sada će tu priliku imati i posjetitelji DORF-a 11. ožujka u 20 sati u Vinkovcima.

Dokumentarac o Pannonian-u nastao je uz redateljsku palicu autorskog dvojca Vedrane Pribačić i Kristijana Mrkocija uz pomoć vrijedne ekipe iz A-live produkcije te se u njega uložilo nekoliko mjeseci truda, rada i spontanih trenutaka. Cilj je prikazati sve ono što zapravo čini jedan Pannonian Challenge. Smijeh, sreća, iscrpljenost, umor, trud, donošenje odluka, red i rad samo su neke od karakteristika koje su dovele do organiziranja Pannonian-a iz godine u godinu.

DORF 2015

Deveti festival dokumentarnog rock filma – DORF 2015 održati će se od 12. do 15. ožujka 2015. u Vinkovcima, Vukovaru i Osijeku. Na ovogodišnjem Festivalu posjetitelje čekaju projekcije 29 glazbenih dokumentaraca iz 12 zemalja uz bogat popratni program. Projekcije filmova će biti organizirane u Vinkovcima – Gradsko kazalište i Centar znanja, Osijeku – Kino Urania i Vukovaru – CineStar Golubica.

Članovi službenog žirija su Dušan Moravec, prošlogodišnji pobjednik s filmom o Damiru Avdiću – “Pravi čovjek za kapitalizam”; Lada Furlan Zaborac, prevoditeljica i basistica The Bambi Molesters i Krešimir Blažević, urednik portala Muzika.hr.

Novost ovogodišnjeg DORF (http://filmfestivaldorf.com/hr/) izdanja su skrivene projekcije pod nazivom „Pronađi DORF u centru grada“ pa će tako ekskluzivno film “Pannonian Challenge” biti prikazan na nepoznatoj lokaciji u centru Vinkovaca.

Za više informacija pratite Pannonian Challenge Facebook stranicu.

, , ,

popis festivala