Kategorije: AktualnoKolumna

Festival.hr se vraća s novim dizajnom i servisima!

  • Datum objave: 27.01.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

 

Početak nove godine sa sobom donosi nove odluke i izazove, a kako bismo ih ostvarili, trebamo ih dočekati spremni. Zbog toga portal Festival.hr privremeno odlazi na kratki zimski san kako bi napunio svoje baterije i u novom ruhu spremno dočekao novu festivalsku sezonu.

Redakcija Festival.hr-a obogaćena novim snagama sprema vam puno novosti u 2014. Još bogatije galerije s koncerata i festivala, pregled i recenzije svih festivala u Hrvatskoj i regiji te kolumne i ekskluzivni intervjui samo su neka od poboljšanja koja će donijeti novi Festival.hr.  Osim redizajna vašeg najdražeg portala, Festival.hr odsada će osim vijesti, najava i recenzija festivala i klupskih događanja svojim vjernim čitateljima ponuditi novo, potpuno festivalsko iskustvo koje ste do sada mogli vidjeti jedino na europskoj festivalskoj web sceni.

Festival.hr se u novom strateškom planu okreće i promociji hrvatskog festivalskog turizma, kako bi europskim i svjetskim festivalskim posjetiteljima što više približio hrvatske ljepote i vibru raznovrsnih hrvatskih festivala.

Festival.hr je u svoje nepune 2 godine postojanja, krenuvši malim koracima u veliki svijet festivala, napravio sljedeće:

* objavili preko 950 članaka u 14 kategorija

* podijelili nagradnih ulaznica i ostalih nagradnih predmeta u vrijednosti  40.000 kn

* surađivali s 60 domaćih i inozemnih festivala i partnera

* objavili preko 3500 festivalskih i koncertnih fotografija

* 8000 fanova na društvenim mrežama

Naš trud su u kratkom roku prepoznali brojni svjetski i poznati brendovi, a ovom prilikom vam možemo najaviti da nakon redizajna portala ulazimo u suradnju s novim partnerima koji će pratiti naš rad, a korisnicima portala donijeti još veće benefite.

Zahvaljujemo se svim prošlim i sadašnjim djelatnicima u redakciji, korisnicima Festival.hr platforme, partnerima i organizatorima festivala na povjerenju i suradnji. Radujemo se novim izazovima i partnerima koje nam donosi festivalska sezona 2014.

Kako biste ostali u toku sa svim događanjima na festivalskoj sceni, pratite nas na našem Facebooku i prvi saznajte koje novosti i iznenađenja smo vam spremili za 2014.

Vraćamo se ubrzo, volimo vas sve :)

Uredništvo Festival.hr-a

 

popis festivala