Kategorije: AktualnoKolumnaTop Vijesti

Festival.hr predstavlja nove partnere!

  • Datum objave: 18.02.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Predstavljamo Vam prvi dio novih partnera Festival.hr online magazina!

OAKLEY
Innovations wrapped in art!
Oakley je 1975. osnovao ludi znanstvenik Jim Jannard s $300 i jednostavnom zamisli o stvaranju proizvoda koji funkcioniraju i izgledaju bolje od ičega na tržištu. Uz više od 600 patenata diljem svijeta danas je Jannardov brand postao simbol izvrsnosti i rješenje za izazove s kojima se suočavaju oni koji, govoreći o izvedbi, ne smiju pristati na kompromis.
www.oakley.com

ENTRIO
Entrio je jednostavna, ali sveobuhvatna platforma za online prodaju ulaznica/kotizacija, registraciju posjetitelja i kontrolu ulaza, s modernim pristupom poslovanju i dubokom integracijom u društvene mreže. Glavne karakteristike Entrio sustava su jednostavnost upotrebe, vrhunska sigurnost i pouzdanost, integracija prodaje i promocije u sve internet kanale, analiza i upravljanje prodajom s jednog mjesta i vrhunska korisnička podrška.
www.entrio.hr

UNIVERSAL MUSIC HRVATSKA
Universal Music GmbH je tvrtka-kćer vodeće svjetske diskografske kuće Universal Music Group International, koja je pak dio Vivendi grupe, najveće svjetske entertainment grupacije koja pod svojom kapom objedinjuje tvrtke iz zabavne industrije, medija i komunikacija. Tvrtka Universal Music GmbH je na austrijskom glazbenom tržištu nedvojbeni broj 1, ostavivši konkurenciju daleko iza sebe. Najveće uspješnice tvrtke Universal Music GmbH dolaze iz kataloga kao što su Pop, Dance, Rock ili Jazz, a ogromni čimbenik uspjeha igraju i klasična glazba, kao i austrijska i njemačka šlager scena. Budući da su najveće svjetske zvjezde dio Universal Music grupe, tako i Universal Music Hrvatska kao područni ured Universal Music GmbH na domaćem tržištu nudi najveći i najraznolikiji glazbeni katalog u Hrvatskoj.
www.universalmusic.hr

RED BULL
Red Bull je energetsko piće čiji je vlasnik austrijska tvrtka Red Bull GmbH, stvorena  1987. Red Bull je najpopularnije energetsko piće na svijetu, s 5,2 milijarde prodanih limenki u 2012. god. Glavni slogan Red Bulla je “Red Bull daje ti krila”. Red Bull se u svojim interaktivnim i jedinstvenim marketinškim kampanjama i eventima profilira kao brend kojem su vrlo bitni mladi ljudi koji se bave s ekstremnim sportovima, glazbom i raznolikom kreacijom. Red Bull promovira brdski biciklizam, BMX, motocross, windsurfing, snowboarding, skateboarding, kajak, wakeboarding, cliff – ronjenje, surfanje, rolanje, rally, Formula 1 utrke, breakdance, glazbena produkcija.
www.redbull.com

RED BULL MUSIC ACADEMY
Red Bull Music Academy je svjetska putujuća platforma glazbenih radionica i festivala: platforma za one koji se žele drugačije prezentirati u današnjoj glazbenoj raznolikosti. Akademija je s radom i aktivnostima započela još 1998, te je prošla najveće svjetske gradove poput Berlina, Cape Towna, São Paulo, Barcelone, Londona, Toronta, New Yorka. RBMA surađuje sa najvećim svjetskim izdavačima i generatorima glazbene industrije. RBMA eventi i festivali su sinonim za kvalitetnu klupsku i underground glazbu.
www.redbullmusicacademy.com
www.rbmaradio.com

ELECTRONIC BEATS
Electronic Beats (EB) je međunarodni glazbeni i lifestyle program Telekoma čija su glavna okosnica live glazbeni i klupski eventi u europskim metropolama. Sve aktivnosti dijele virtualni dom na adresi www.electronicbeats.net gdje posjetitelji mogu pronaći novosti o raznim artistima, najave i izvještaje s događanja ali i novosti o umjetnosti, dizajnu i modi. Predan vlastitom cilju (Advanced Music), sajt sadrži vlastiti web radio, tri kanala EB TV-a i EB download e-trgovinu. EB svoj medijski portfolio nadopunjuje EB tiskanim izdanjem časopisa i nagrađivanim izdanjem DVD magazina Slices. Oba se izdaju kvartalno, isključivo kroz odabrane distribucijske kanale.
www.electronicbeats.net

MUZIČKAZONA.BA
Glazbeni portal Muzickazona.ba je prvi takav portal u Bosni i Hercegovini čiji je cilj promocija domaće i strane glazbe u BiH. Redovito prati najnovija događanja na festivalskom planu i promovira nove glazbene nade iz BIH i regije.
www.muzičkazona.ba

SAILING.HR
Sailing.hr hrvatska je agencija specijalizirana za organizaciju putovanja s naglaskom na jedrenje. Koncept se sastoji od sedmodnevnog putovanja flote pod nazivom PARTY YACHTING. Program se sastoji od 20-50 jahti koje u organiziranom programu zajedno plove jadranskim arhipelagom. Dugogodišnji iskusni skiperi dobro su upoznati s bogatom obalom te će jedrilice pristajati u najljepšim jadranskim zaljevima, gdje će za goste uživo svirati vrhunski DJ-i. SAILING.HR danas je jedna od najbrže rastućih hrvatskih kompanija, o kojoj su zadovoljni gosti proširili su dobar glas i u dalekoj Australiji, SAD-u, Kanadi, Meksiku, Brazilu te većini europskih zemalja.
www.sailing.hr

club PAPAYA
Club Papaya se nalazi na plaži Zrće na otoku Pagu. Plaža Zrće u posljednjih je godina postala jedno od napoželjnijih svjetskih destinacija za odmor i zabavu. 2013. godinu plažu Zrće posjetilo je preko 700 000 turista koji dolaze iz 82 zemlje te je zabilježeno preko 1 100 000 noćenja u Novalji. Papaya je tijekom posljednjih 5 godina ugostila preko 40 vodećih svjetskih DJ imena i izvođača kao što su Tiesto, Armin Van Buuren, Hardwell, Nicky Romero, Dimitri Vegas & Like Mike, Skrillex, Loco Dice, Justice, Sven Vath, Carl Cox, Fat Boy Slim, Paul Van Dyk, Calvin Harris, Axwell, Swedish House Mafia, Bingo Players, David Morales i dr. U posljednje dvije godine u Papayi su nastupili i velike hip-hop zvijezde kao što su Snoop Lion (Dogg), Eve, Nas i Iggy Azalea.
www.papaya.com.hr

Kao što smo spomenuli u uvodnoj rečenici, ovo je prvi dio partnera s kojima imamo čast raditi u novoj festivalskoj sezoni. Druga runda novih partnera stiže početkom travnja. Svakog novog partnera ćemo još dodatno predstaviti u narednom vremenskom periodu :)

Urednišvo Festival.hr

, , , , , , , , , ,

popis festivala