Ferragosto Jam 5
Kategorije: Domaći Festivali

Ferragosto Jam 5 je pred vratima!

  • Datum objave: 24.07.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Peti po redu Ferragosto Jam piknik je pred vratima. Od 3. do 5. kolovoza uz prekrasni ambijent Orahovačkog jezera, festival u srcu Slavonije ugostit će bendove: Dječaci, Zemlja Gruva, Gužva u 16-ercu, Atheist Rap, Elvis Jackson, Kandžija i Gole Žene, Kawasaki 3p i Letu Štuke, demo bendova: Reinkaos,  Kevlar Bikini, The Rock Flock, Big Strip Gorila, Dead Fish, Portman, Penetracija i Vanja. Uz program na live stageu after party se nastavlja na DJ stageu, a upotpunit će ga Filip Motovunski, DJ Rahmanee, Revolt DJ’s i D’Noizz/ Distinctive/ Moz.

http://www.youtube.com/watch?v=Jmq_Ms6I0eU/

Za sve posjetitelje Ferragosto Jama osiguran je popust na vlak, prostor za besplatno kampiranje te turnir u mini nogometu i odbojci na pijesku. Uz navedene sadržaje organizirana je i bogata nagradna tombola po cijeni od svega 5 kuna u sklopu koje možete osvojiti ulaznice za Terraneo, Pannonian Challenge, Lost Theory, Špancirfest, koncert Đorđe Balaševića u Našicama, RockLive festival, Maybeshewill u Osijeku te Ferragosto Jam 6. Uz ulaznice tu je i vikend u Pragu za dvoje, AirBrush majica sa slikom po vlastitom izboru dizajnera SobArt, tetovaža i piercing po vlastitom izboru studia Pain Mansion u Osijeku te razne poklon paketi koje su omogućili Red Bull, Pan, Antifolk Community, Elvis Jackson, Atheist Rap, Letu Štuke…

Festivalska ulaznica u pretprodaji iznosi 85 kuna dok je dnevna 60 kuna. Na dan festivala festivalsku ulaznicu možete kupiti po cijeni od 100 kuna, a dnevnu po 75 kuna. Ulaznica uključuje ulaz na festival, besplatan prijevoz od željezničkog kolodvora (Zdenci-Orahovica) do jezera i besplatan kamp na prostoru određenom za besplatno kampiranje. Uz prostor za besplatno kampiranje postoji i onaj u sklopu samog jezera, pa će tako za sve one željne kampiranja uz samo jezero zaposlenici poduzeća Ružica Grad naplatiti kamp 20 kuna.

Ulaznice u pretprodaji dostupne su putem sustava EVENTIM te u svim EVENTIMOVIM poslovnicama diljem Hrvatske, na benzinskim postajama “Petrol BP”, u mjenjačnicama “Exclusive Change”, u kioscima “TISAK Media” te u svim poslovnicama “Dallas music shop“.

RASPORED IZVOĐAČA PO DANIMA:

PETAK
03.08.2012

Atheist Rap,
Zemlja Gruva,
Gužva u 16-ercu,
Dječaci,
Reinkaos,
Dead Fish,
Kevlar Bikini,
Meander Valley,
Penetracija,
Distinctive,
Moz,
D’Noizz i
DJ Rahmanee

SUBOTA
04.08.2012.

Elvis Jackson,
Kandžija i Gole Žene,
Kawasaki 3p,
Letu Štuke,
Project Mof,
The Rock Flock,
Big Strip Gorila,
Vanja,
Portman,
Revolt DJ’s,
Distinctive,
Moz,
D’Noizz i Filip Motovunski

PRIJEVOZ NA FESTIVAL

Svakako treba istaknuti veliki trud organizatora koji su i ove godine za sve posjetitelje osigurali popust na prijevoz vlakom u suradnji s HŽ-om, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag te prostor za besplatan kamp.
Za sve koji dolaze vlakom na Ferragosto osiguran je popust na vlak i organiziran prijevoz od željezničkog kolodvora Zdenci-Orahovica do Jezera. HŽ Putnički prijevoz d.o.o. odobrava svim putnicima posjetiteljima ”Ferragosto JAM 5” popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene, u 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust može se koristiti na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do kolodvora Zdenci – Orahovica i natrag.

Uvjeti za odobrenje povlastice:
Prilikom kupovine prijevozne karte izjaviti da se putuje na Ferragosto JAM 5.

Prijevozna karta mora biti isključivo povratna.

Prijevozna karta mora biti ovjerena u povratku od strane organizatora festivala (žig će se dobivati na Info pultu festivala).

Povlastica se ne odnosi na udaljenosti manje od 25 km.

Karta vrijedi od 02.08. (00:01h) do 06.08. 2012. (23:59h).

PROVJERITE VOZNI RED VLAKOVA

Dolaskom na kolodvor Zdenci – Orahovica moguće je s 5 autobusnih linija doći s kolodvora na jezero.
Polazak kombija/mini busa sa kolodvora na jezero moguć je oba dana u terminima: 10:30 h, 11:25 h, 13:30 h, 17:30 h i 21:00 h. Prijevoz je besplatan za sve koji su svoju ulaznicu za Ferragosto kupili u pretprodaji, dok će ostali prijevoz do Jezera platiti vozaču 5 kn. U nedjelju od 15:30 kombi/mini bus vozi od Jezera na kolodvor.
Ukoliko se ipak odlučite na dolazak automobilom na jezeru se nalazi oko 1500 parkirnih mjesta za automobile.

Za kraj pogledajte fotografije prekrasnog ambijenta Orahovačkog jezera, skinite Ferragosto mixtape i pripremite se za super zabavu na festivalu u srcu Slavonije.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala