Kategorije: AktualnoNovostiStrani Festivali

Fatboy Slim zvijezda ovogodišnje Dance Arene!

  • Datum objave: 22.03.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Fatboy Slim, jedan od najvećih DJ-eva svih vremena, sa portfoliom domaćina najvećih elektronskih partyja u povijesti čovječanstva, u velikom stilu otvorit će ovogodišnju Dance Arenu. 

Entuzijazam i energija u njegovim nastupima i samom procesu stvaranja muzike je i dalje njegov glavni pokretač. “Previše volim ovo da bih tek tako prestao. Nikada nisam bio seks simbol, pa mi nije važno misle li ljudi da sam previše star ili ćelav da bih se bavio ovim poslom. Stalno pokušavam stvoriti nešto novo. Nitko ne zna u kojim godinama bi se DJ trebao prestati baviti glazbom. Očigledno još nisam došao u te godine.” – smije se Norman Cook, čovjek koji se krije iza imena Fatboy Slim.

Najveće nastupe Fatboy Slim zabilježio je u Brightonu pred 250.000 ljudi, dok je samo 50 tisuća manje imao u Rio De Janeiru.

Svojevrsni pionir big beata svojim nastupom na Dance Areni nosi nas na putovanje kroz glazbeni vrtlog koji čine hip hop, funk, jazz, techno, electro, rock i house stopljeni u jedinstveni glazbeni izraz prepun pozitivne energije.

Budite dio EXIT R:Evolucije od 10. do 14. srpnja i obavezno svratite na Dance Arenu dok Fatboy Slim trese tvrđavu, jer se ovakve, ultimativne zabave ne propuštaju!

Izvor: Exitfest.org

, , , ,

popis festivala