Kategorije: Clubbing & KoncertiNovosti

Fatboy Slim 22. lipnja u Culture Clubu Revelin!

  • Datum objave: 31.05.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Fatboy Slim, jedno od najvećih imena u povijesti elektronske plesne glazbe nastupit će u petak, 22. lipnja u Culture Clubu Revelin. Bit će to njegov prvi klupski nastup u Hrvatskoj i jedan od vrhunaca kompletne party sezone u Dubrovniku i na Jadranu, jer je dosad nastupao isključivo navelikim otvorenim prostorima.

Norman Cook na svjetskoj je glazbenoj sceni prisutan već više od tri desetljeća tijekom kojih je nastupao pod raznim pseudonimima (Pizzaman, Quentox), u različitim bendovima (The Housemartins, Beats International, Freak Power…) i žanrovima, ali je daleko najpoznatiji kao Fatboy Slim. Multitalentirani glazbenik, producent, DJ, remikser, glazbeni inovator I hitmaker FBS je jedan od najpoznatijih i najpozitivnijih ličnosti cjelokupnog entertainmenta. Zahvaljujući svojoj sklonosti prema bubnjevima (karijeru je započeo svirajući u post punk bendu Disque Attack) i hip hopu dugo je eksperimentirao s plesnim glazbenim žanrovima da bi tamo sredinom 90-tih predstavio Big Beat, hibrid breakbeata nakrcan hip hop i funk semplovima, te ga na velika vrata uveo u mainstream. Za to je bio zaslužan album “You’ve Come A Long Way Baby” i njegovi megahitovi “Praise You, “The Rockafeller Skank“, “Right Here Right Now” i “Gangster Tripping” koji su i dan danas sastavio dio špice večeri svakog kluba koji drži do sebe, ali i popularne klupske večeri “Big Beat Boutique” i brojni remiksevi poput onih za Beastie Boyse i Cornershop.

Fatboy Slim je postao velika zvijezda, jedan od prvih superstar DJ-eva koji su punili festivale, klubove, stadione, arene i plaže diljem svijeta. Na jednoj od njih – onoj u Brightonu – 2002. je skupio čak 250 tisuća ljudi. Sljedećih godina Norman je ponovio uspjeh singlovima “Weapon Of Choice”, “Star 69”, “Push the tempo” i “don’t let the man get you down” te osvojio brojne glazbene nagrade poput brit awardsa (dvaput) i mtv-jevih video music awardsa (čak deset puta).

Bez obzira kako ga zovete, da li vrtite “Dub Be Good To Me”, “Turn On, Tune In, Cop Out” ili “Praise You” ili mantrate “Right About Now, Funk Soul Brother” dolazak Fatboy Slima u Culture Club Revelin predstavlja prvi vrhunac sezone u Dubrovniku i najjači adut u premještanju kompletne party scene na jug Dalmacije.

ULAZNICE

Limitirana količina promotivnih ulaznica za nastup po cijeni od 149 kn u prodaji će se naći od ponedjeljka, 4. lipnja na prodajnim mjestima Ticketproa, www.ticketpro.hr i na prodajnim mjestima u Dubrovniku. Količina ovih ulaznica je ograničena I samo za najbrže kupce.

Nakon što se promo ulaznice prodaju u ponudi će se naći pretprodajne ulaznice po 199 kn, dok će cijena ulaznice na dan nastupa iznositi 249 kn.

Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na www.ticketpro.hr, gigstix.com i www.kupikartu.ba

Službena prodajna mjesta u Dubrovniku:

Caffe “BRAZIL” – DOC

Sport caffe “BALUN” – Mokošica

Caffe Bar “PARADISO”

Caffe Bar “AFRIKA”

Caffe Bar “CASABLANCA”

Caffe Bar “MICRO”

Caffe Bar “DIX”

Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)

Lounge Bar “CULTO”

Pizzeria “TABASCO”

Club “23”

Caffe Bar “Zino”

SEZONSKE ULAZNICE – SAMO ZA STANOVNIKE DUBROVNIKA

Culture Club Revelin pripremio je posebnu sezonsku ulaznicu koja će biti u prodaji samo za stanovnike Dubrovnika. Time se stanovnicima grada pod Srđom omogućuje da po posebnim uvjetima uživaju u bogatom programu kluba ove ljetne sezone.

Cijena posebne sezonske ulaznice je 925 kn.

Sezonska ulaznica vrijedi od 1. lipnja do 31. kolovoza 2012. i omogućava ulaz na sve događaje svaku večer u klubu u navedenom periodu.

Prodaja posebnih sezonskih ulaznica počinje 31.5. i traje do 17.06., a kupiti se mogu kupiti svaki radni dan (pon-pet) od 12-16h, kancelarija Culture Cluba Revelin, Trg kralja Tomislava 7 (DOC centar, prvi kat, iznad kafića Brazil)

Za kupovinu ulaznice treba osobno doći jer ova se ulaznica izdaje na ime i uz sliku.

22. lipanj – Fatboy Slim

29. lipanj – Kurd Maverick

5. srpanj – Martin Solveig

20. srpanj – Paul Van Dyk

26. srpanj – Axwell

02 – 04. kolovoz – Re-Vel-In festival w. Fedde Le Grand, Gramophonedzie, Sébastien Léger, Paul Woolford, Syke n’ Sugarstarr

9. kolovoz – Umek

16. kolovoz – Riva Starr

, , , , , , , , , , , ,

popis festivala