Kategorije: Strani FestivaliTop Vijesti

Faithless DJ set uz Sister Bliss na Sea Dance Festivalu!

  • Datum objave: 08.04.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Autorica nekoliko najvažnijih pjesama elektronske glazbe i muzička snaga legendarne grupe Faithless, Sister Bliss nastupit će 14. srpnja na Dance Paradise pozornici trećeg Sea Dance festivala.

910x630_blissy

Slavna umjetnica iz Londona je radila glazbu za himne poput “God is DJ”, “Insomnia”, “We Come 1”, “Music Matters”, “Salva Mea” uz pomoć kojih je Faithless ušao u povijest moderne muzike kao jedan od najbitnijih bendova na elektronskoj sceni s preko 15 milijuna prodanih albuma.

Sister Bliss ima brojne singlove i dva samostalna albuma, a surađivala je s imenima kao što su Boy George, Dido, Example ili Robert Smith (The Cure).

910x630_f&k

Nastup na Jazu potvrdio je i najbolji ruski DJ duo Filatov i Karas, tvorci remiksa “Don’t Be So Shy” koji je u prošlih 6 mjeseci izrastao u jedan od najvećih planetarnih hitov.

Njima se pridružuje i beogradski bend S.A.R.S. koji će na Sea Dance festivalu proslaviti 10 godina rada.

910x630_sars

Na Jaz stižu i velike zvijezde bass scene, kultni DJ i producent, glumac i vizualni umetnik Goldie te lider novog drum&bass zvuka Shy FX, kojeg prati poznati MC Stamina.

Dobitnici MTV Best Adria Act nagrade i miljenici regionalne publike, kotorski hip-hop tandem Who See i ove godine će biti domaćini glavne pozornice festivala.

910x630_who-see

Sada već rezidenti Sea Dancea, Dedduh i Noyz izvest će neke od najopularnijih hitova poput „Đe se kupaš“, „Nemam ti kad“, „Dinamida“, „Nije preša“ i mnoge druge.

ULAZNICE

Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, a Sea Dance od 285 kn, dok cijela Exit Avanturu stoji samo 540 kn, što je ušteda od 60% u odnosu na završnu cijenu.

Navedene cijene bit će dostupne do ponoći s 15. na 16. travanj kada se dižu na sljedeće iznose:

Exit festivalska ulaznica – 495 kn

Exit kamp – 210 kn

Sea Dance Festival ulaznica – 330 kn

Sea Dance Festival kamp – 210 kn

Kamp premium – 590 kn

Ulaznice su dostupne na Entrio online i na njihovim prodajnim mjestima.

Putem stranice exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj od 79 € za Exit ili 99 € za cijelu Exit Avanturu.

, , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala