Kategorije: Strani FestivaliTop Vijesti

Exit i Viber pokrenuli globalni natječaj za dizajn stickera

  • Datum objave: 22.03.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Exit, jedan od najprestižnijih svjetskih festivala, i Viber – jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka s više od 711 milijuna jedinstvenih korisnika širom svijeta, najavljuju službeni početak zajedničkog međunarodnog natječaja za dizajn stickera – “Moja Exit Avantura”.

Madness_at_Main_stage,_Exit_festival

Zajedno s partnerskim Sea Dance festivalom u Crnoj Gori, Exit je zaslužan za najoriginalniji svjetski festivalski paket – Exit Avanturu: dva nagrađena festivala na dvije spektakularne lokacije u dvije susjedne zemlje!

Poznat po specifičnoj energiji i jedinstvenoj atmosferi, Exit festival se održava na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u  Novom Sadu, u Srbiji – dok je Sea Dance festival smješten u Crnoj Gori na Jazu, jednoj od najljepših plaža na Jadranskom moru. Jedinstveni prizori, začinjeni nezaboravnim glazbenim nastupima i pomiješani s istinski pozitivnim vibracijama posjetitelja festivala pružaju snažan i potpuno drukčiji doživljaj.

Cilj Viber sticker dizajn natječaja “Moja Exit Avantura” je inspirirati kreativne umove iz čitavog svijeta da izraze njihovo viđenje Exit Avanture i njenih jedinstvenih vrijednosti, kao i festivalskog načina života – u formi neodoljivih Viber stickera koji će se koristiti u chatovima 365 dana godišnje.

Natjecanje će nadgledati organizacija “Talenthouse”, koja umjetnicima iz cijelog svijeta pruža direktan pristup kreativnom sadržaju vodećih robnih marki, agencija i pop ikona.

exit_2

Jedan sretni umjetnik, odabran od strane službenog žirija, dobit će nagradu u iznosu od $3.000, dok će pobjednički dizajn biti pretvoren u sticker paket na Viberu spreman za preuzimanje.

Žiri će također izabrati i četiri istaknuta umjetnika koji će osvojiti po $500. Svi oni će biti nagrađeni ulaznicama za Exit Avanturu, a pobjednik natječaja će biti pozvan da posjeti i doživi Exit Avanturu zajedno s ostalim članovima svog kreativnog tima, uz VIP pristup backstageu i svijetu koji nije dostupan običnim posjetiteljima.

exit1

Službenu početnu stranicu natječaja “Moja EXIT Avantura” možete naći na sljedećem linku.

 Dušan Kovačević, osnivač Exit festivala pozvao je sve kreativne umove da se priključe natječaju naglašavajući: “Exit je u usporedbi s ostalim velikim festivalima jedinstven u pogledu povijesti, raznolikosti glazbee i društvenog aktivizma.

Potičem vas da pretočite magiju čitave Exit Avanture – kako Exita, tako i Sea Dance festivala – u šarene i zanimljive Viber stickere koja će živjeti 365 dana godišnje zahvaljujući vašem kreativnom radu”.

exit

 Erez Shocher, kreativni direktor Vibera, dao je značajan savjet svim sudionicima: “Tražimo kreativne stickere koji će uhvatiti energiju i vibracije Exita, a koji će biti bitni i ljudima izvan okvira festivala.

Što je sticker korisniji, tako će postati popularniji pa razmišljajte o tipovima stickera i fraza koje volite svakodnevno koristiti sa svojim prijateljima. Odabrani dizajn stickera će biti mješavina praktičnosti i jedinstvenih vrijednosti Exit festivala”.

Saznajte prvi sve o Exit Avanturi!

I prije nego što krenete na Exit Avanturu, od danas možete imati insiderski pristup najnovijim informacijama prateći Exit Adventure Public Chat na Viberu!

Izvođači na Exit Avanturi će gostovati na javnom chatu kako bi odgovarali na pitanja sudionika; direktan materijal s festivala bit će dostupan, kao i sadržaj s ostalih manifestacija, žurki, i konferencija u međuvremenu. Ovdje možete pratiti javni chat.

EXIT_15years

O Exit Avanturi 2016

Službeno Najbolji europski festival za 2016. godinu, Exit festival će se ove godine održati od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon kojeg se Exit Avantura seli na jadransku obalu za treći po redu Sea Dance festival, koji će biti održan od 14. do 16. srpnja.

Nastupe na Exit Avanturi već su potvrdili Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa, Hurts, The Vaccines, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Nina Kraviz, Andy C, Modestep, Sigma, Wilkinson i mnogi drugi.

Exit by night 2015

O kompaniji Viber

Viber besplatno povezuje njegove korisnike širom svijeta s ljudima koji su im najvažniji, svakodnevnim širenjem dobrih vibracija i stvaranjem izuzetnih životnih događaja.

Time što preko 711 milijuna jedinstvenih korisnika širom svijeta upotrebljava ovu komunikacijsku platformu, Viber pruža ljudima priliku povezivanja na način koji im najviše odgovara – bilo kroz slanje individualnih poruka, putem video poziva, grupnih chatova ili praćenjem robnih marki i poznatih ličnosti na javnim chatovima.

Viber se može koristiti na iPhone®, iPad®, Android™ mobilnim telefonima i tabletima, Windows mobilnom telefonu, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux i Symbian uređajima preko 3G/4G ili WiFi konekcija. Kompanija Viber pripada Rakuten Grupaciji.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala