Kategorije: Domaći FestivaliNovosti

Everybody „Na Livadi“

  • Datum objave: 01.06.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Na ovaj ili onaj način već godinama se svi nađu na livadi, pa će tako i ove godine Open air festival „Na Livadi“ nedaleko od Crikvenice, doživjeti svoju šestu inkarnaciju. Festival s apsolutno obiteljskom atmosferom ponovno će nas okupiti kako bi se u dva dana podružili, zaplesali i zapjevali.

Ove godine datumi održavanja su 15. i 16. lipnja, dakle samo otvaranje festivalske sezone. Sudeći po impresijama posjetitelja prošlih godina, otvorenje će biti i više nego zadovoljavajuće. Opuštena atmosfera, različite vrste glazbe, igre na zraku, Livading, graffiti jam te blizina plaža u Crikvenici  ne mogu biti bolji poziv da se dođete odmoriti od posla, fakulteta, škole ili bilo čega drugog što vas muči.

Kao i prošle godine, program će se odvijati na dvije pozornice, glavnom i struja stage-u. Na glavnoj pozornici kroz dva dana prodefilirati će 12 bendova različitih glazbenih stilova iz cijele Hrvatske. Najzvučnija imena ovogodišnje „Livade“ su Erotic Biljan And His Heretiks, Gužva U 16-ercu zagrebačka glazbena atrakcija Valungari.

Tako će u petak, 15. 06. na glavnoj pozornici nastupiti Droid, Louder, Erotic Biljan and his Heretics, Gužva u 16-ercu, Prti Bee Gee te Krešo i Kisele Kiše. Uvod u večer će odraditi valpovački Revolt DJ’s, a čast zatvaranja prve večeri imat će DJ Jan Frensin.

Subotnji program otvaraju i zatvaraju pulski veseljaci Đ’n’B a između njihovih setova imat ćete priliku čuti Rolin Humes, Posljednji Bunker, Invert, Pullover, Valungare te PHC.

Struja stage će činiti dnevni glazbeni program festivala a na njemu će vas zabavljati i pripremati za večernje napore Revolt DJ’s iz Valpova, Đ’n’B DJ’s iz Pule, DJ Jan Frensin iz Zagreba te nedavno osnovan Low Frequency kolektiv iz Rijeke i Osijeka.

Iako su do sada sva izdanja ovog festivala bila besplatna, ove će godine biti plaćanja. Ali nemojte se brinuti da će vam ulaznica ozbiljnije skresati budžet, je cijena će biti simboličnih 30 kuna za oba dana trajanja festivala uz uključeno kampiranje i dodatne sadržaje. Ukoliko vam je i to previše nagradne ulaznice možete osvojiti u našoj rubrici.

Ulaznice je moguće nabaviti u Zagrebu (Glazbena knjižara Rockmark), Rijeci (Klub Place, SkateShop Puff) te u Crikvenici (Internet Caffe H@ppy, trgovina Petak)

Također, karte je moguće rezervirati online na e-mail nalivadi.karte@gmail.com, a za dodatne informacije možete posjetiti službenu Facebook stranicu festivala, kao i www.malik.hr.

 

            Sven

, , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala