Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Elemental slavi 15 godina benda!

  • Datum objave: 01.11.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Ova je godina za Elemental doista slavljenička – naime, ovaj zagrebački bend bilježi čak 15. godina postojanja i rada! Još davne 1998. okupili su se kao “klasični” rap trojac i u toj postavi snimili prva dva albuma, da bi iduća četiri snimili u punokrvnoj, bendovskoj postavi. Upravo će se ta postava tijekom studenog i prosinca otisnuti na turneju u sklopu koje će posjetiti istaknutije gradove diljem cijele regije.

Turneja će osim 15. godina rada obilježiti i promociju Elementalova novog albuma “U redu je” koji je svjetlo dana ugledao u svibnju, a s kojeg su publici predstavili već tri singla. Posljednji singl “Prokleta ljubav” drma i gazi top ljestvicama cijele regije i već je posve sigurno – Elemental u svojim rukama ima još jedan hit!

Kao “špica” turneje nameće se zagrebački koncert u Tvornici Kulture koji je zakazan za 16.11., a na kojem će Elemental uz vrhunsku svirku publiku “prošetati” kroz posljednjih 15 godina rada. Tijekom večeri koja počinje u 21 sat, kad se otvaraju vrata Tvornice Kulture, Elemental će na pozornici ugostiti mnoge prijatelje iz glazbenog svijeta – bit će tu gostujućih DJ-a, kolega muzičara, brejkera i zabavljača, a sve uz vrhunski vizualno scenski performans kreativnog dvojca Vawa.

Turneja Elementala pod nazivom “15 godina Elementala – U redu je” počinje 1.11. koncertom u Splitu u dvorani Kocka, i traje do kraja prosinca. U mjesec i pol bend će svirati u sljedećim gradovima: 1.11. Split, 2.11. Črnomelj (Slovenija), 16.11. Zagreb, 22.11. Beograd (Srbija), 29.11. Skopje (Makedonija), 30.11. Niš (Srbija), 6.12. Tuzla (BiH), 7.12. Novi Sad (Srbija), 13.12. Rijeka, 14.12. Pančevo (Srbija)… Za više detalja oko koncerata i potpuni raspored koncerata, posjetite službenu web stranicu Elementala.

Za više detalja o zagrebačkom koncertu, kao i za informacije o pretprodaji ulaznica, posjetite facebook stranicu benda Elemental.

Potvrđeni izvođači:

 

, ,

popis festivala