Kategorije: Domaći FestivaliNovostiTop Vijesti

Edo Maajka nestrpljivo iščekuje zimske radosti

  • Datum objave: 08.10.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Edo Maajka najbolja je garancija za vrhunski provod na četvrtom KnockOut Snow Festivalu! Hrvatski reper dolazi izravno iz izraelskog Tel Aviva kako bi uživao u snježnim radostima i zapjevao s tisućama mladih na regionalnom skijaškom spektaklu koji nas ove godine očekuje na novoj lokaciji, jednom od najatraktivnijih francuskih skijališta, Les Orresu. No Sikiriki, Hajmo rušit, Pržiiii, samo su neki od hitova kojima će velika pozornica KnockOut Snow Festivala još jednom potvrditi status vodećeg regionalnog ski festivala za mlade.

“Veselim se svom prvom nastupu na Knockout Snow Festivalu, nezaobilaznim snježnim radostima koje pružaju francuske Alpe. Najviše od svega volim bordanje, imam puno prijatelja koji su borderi, vodili su me nekoliko puta po Hrvatskoj i Sloveniji, ali nikad nisam naučio u potpunosti se spustiti bez barem jednog pada. Imam svu opremu koja čeka ponovni posjet snijegu i planini, a Francuska je izvrsna prilika da uz nastup na festivalu iskoristim priliku i usavršim svoje bordanje.” – izjavio je Edo Maajka.

Četvrto izdanje najvećeg skijaškog spektakla u regiji očekuje nas od 03. – 10. siječnja 2015. u francuskom skijalištu – Les Orres. Uz 100 km skijaških staza tu je i rekreativna bob staza Orrian Express, koja se prostire na više od 1.5 km dužine te ima visinsku razliku od čak 710 metara; uz tri oštre spirale, predstavlja jedinstvenu turističku atrakciju u francuskim skijalištima u Hautes alpama. Ljubitelji ekstremnog skijanja oduševit će se izvrsnom boardcross stazom i snowparkom, a tu su i brojni drugi noviteti poput paraglidinga, vožnje snowmobilima, biathlon, dog sledding, klizanje te brojna druga iznenađenja.

Na veliku KnockOut avanturu i ove godine stiže dobro poznati dvojac, partijaneri Harry i Larry. Majstori za smijeh i originalnu zabavu toliko su se zaljubili u Hrvatsku da mlade Hrvate željne dobre zabave slijede na svakom koraku. Doživljaje s prošlogodišnjeg skijanja možete pogledati u njihovom najnovijem filmskom hitu Harry and Larry go to KnockOut Snow Festival na linku http://vimeo.com/106629737, a kakave ih avanture očekuju ove sezone, saznat ćete ako se pridružite najvećem skijaškom festivalu za mlade u regiji.

Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi od 2490 kn po osobi stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za nezaboravan provod u snježnim Alpama! Za sve željne adrenalina i uzbudljivih skijaških dana na odličnim stazama sportskog centra Les Orres, tu je i novogodišnji termin od 28.12.2014. do 03.01.2015., na kojem će za zabavu će biti zaduženi DJ-i.

, ,

popis festivala