Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Editorsi stižu na INmusic festival!

  • Datum objave: 27.03.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Jedan od najboljih britanskih indie rock bendova 21. stoljeća Editors vraća se na INmusic festival! Može se reći da Editorse i Zagreb spaja neka posebna veza. Prvi su put publiku INmusic festivala oduševili 2009. godine kada su izdali svoj treći album „In This Light and on This Evening”, a ove godine, kada se očekuje izdavanje novog LP-a, bend će nove singlove ponovno prvi put predstaviti upravo na Jarunu. Pjevač Tom Smith, vlasnik jednog od najimpresivnijih vokala na glazbenoj sceni, svojom će interpretacijom najvećih hitova poput „Papillon”, „Smokers Outside the Hospital Doors” ili „Blood” dirnuti i najzahtjevniju publiku.

Želite li uživo čuti ovaj ali i druge sjajne bendove te se zabaviti uz bogate i raznovrsne dodatne sadržaje, na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu za osmi INmusic festival. Ona se zahvaljujući Ožujskom pivu, generalnom sponzoru festivala, može nabaviti već od 299 kuna i to putem raznih nagradnih igara i akcija čiji tijek možete pratiti na Facebook profilima Ožujskog piva i INmusic festivala. Po redovnoj cijeni od 349 kuna ulaznicu možete nabaviti u svim prodavaonicama Tisak media centra ili je naručiti putem Tisak media webshopa. Ne ustaje li vam se uopće od računala, možete je kupiti online putem sustava Entrio, a možete mu pristupiti s internetske stranice te Facebook profila INmusic festivala.

Editorse ćete na jarunskoj pozornici gledati uz dosad potvrđene bendove Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, NOFX, Airbourne, A Toys Orchestra, Mile Me Deaf i Rangleklods. Live izvedba hitova koji su već duboko ukorijenjeni u ušima i svim mišićima opravdat će svaku kunu potrošenu na ulaznicu.

Izvor: INmusicfestival.com

, , , , , , , , , ,

popis festivala