Kategorije: LifestyleNovostiTop Vijesti

Dolaziš na regionalno finale Red Bull BC One natjecanja?

  • Datum objave: 24.08.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Najveće svjetsko 1 na 1 B-Boy natjecanje u rujnu će u velikom stilu posjetiti Zagreb i u Lijepu našu dovesti najbolje plesače iz regije.

Red Bull BC One, natjecanje koje svake godine privuče tisuće plesača i plesačica diljem svijeta i da im priliku da svoje vještine demonstriraju na svjetskom podiju, u 2014. je obišlo preko 90 Cyphera čiji će se pobjednici, raspoređeni u šest regionalnih finala, boriti za odlazak na veliko svjetsko finale u Pariz i borbu za kralja svjetske B-Boy scene.

Participant - Performance

Kako izgleda Red Bull BC One?

Naime, natjecanje diljem svijeta posjeti oko 90 Cyphera kojima je cilj izabrati jednog državnog prvaka B-Boyinga. Zatim pobjednici Cyphera odlaze u šest finala čiji pobjednici u velikom svjetskom finalu predstavljaju Sjevernu Ameriku, Južnu Ameriku, Bliski Istok i Afriku, Istočnu Europu, Zapadnu Europu te azijsko-pacifičku regiju. Njima se na svjetskom flooru pridruži još 10 najboljih B-Boyeva svijeta koji dolaze s ekskluzivnom pozivnicom za najprestižnije finale u svijetu B-Boyinga.Natjecanje putem livestreama prate milijuni ljudi diljem svijeta, a ove godine svoju će razglednicu u svijet moći poslati i Hrvatska.

Zagreb će 13. rujna u 19 h u Gimnastičkoj dvorani Hrvatski Sokol ugostiti Red Bull BC One Eastern Europe Final i između 17 najboljih B-Boyeva regije odabrati jednog čije se vještine, stil i čistoća pokreta izdižu od plesnih sposobnosti ostalih.

U dvorani SOKOL vidjet ćemo najbolje B-Boyeve Istočne Europe, a Hrvatsku će predstavljati Lux de Lux, dvostruki pobjednik hrvatskog Red Bull BC One Cyphera. U Zagreb stiže i aktualni svjetski prvak Hong 10. U sudačkim foteljama kraj njega će sjediti Lamine i Yan the Shrimp.

Na zagrebačkom floooru za odlazak u Pariz borit će se sedamnaestorica natjecatelja. Petnaestorica od njih su se za nastup u Zagrebu izborila putem Cyphera i predstavljat će Hrvatsku, Sloveniju, BiH, Srbiju, Bugarsku, Grčku, Tursku, Češku i Slovačku, Rumunjsku, Moldaviju, Ukrajinu, Rusiju, Azerbajdžan te kavkaske i srednjoazijske države. Još su 2 B-Boya za nastup u Zagrebu dobila wildcard, jedan iz Srbije i jedan iz Rusije.

2nd Blind - Performance

Veliko svjetsko finale 30. studenog okupirat će Pariz, grad s jednom od najistaknutijih B-Boy scena u svijetu, i trofej uručiti apsolutnom gospodaru plesnog podija, svjetskom Red Bull BC One prvaku.

Ulaznice po cijeni 35 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventima.

Vrata dvorane otvaraju se u 18:00 sati, a Red Bull BC One Eastern Europe Final počinje točno u 19:00 sati.

Prati www.redbull.hr/bcone i Facebook stranicu Red Bull BC One Eastern Europe finala.

Media support : Festival.hr

NAGRADNA IGRA:

Festival.hr ti daruje 3 x 2 ulaznice za finale Red Bull BC One!

Pravila i detalje nagradne igre potraži u rubrici Giveaway na linku Red Bull BC One.

, , , , , , ,

popis festivala